Ο Φερεντίνος πάει Mega;

06.07.2011
Αν βγουν αληθινές οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες που θέλουν τον Χρήστο Φερεντίνο να πηγαίνει προς... Mega μεριά τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη «αρπαγή» των τελευταίων χρόνων. Ποια Ευγενία Μανωλίδου πέρυσι τέτοιο καιρό;

Αν βγουν αληθινές οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες που θέλουν τον Χρήστο Φερεντίνο να πηγαίνει προς... Mega μεριά τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη «αρπαγή» των τελευταίων χρόνων. Ποια Ευγενία Μανωλίδου πέρυσι τέτοιο καιρό; Αλλά ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα και τι ακούγεται τελευταία.

Ο ΑΝΤ1, όπως όλοι ξέρουμε, εδώ και καιρό έχει προτείνει στον παρουσιαστή να αναλάβει το νέο πρωινό πρόγραμμα. Μάλιστα, εντός αυτής της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές όπου κυρίως θα συζητήσουν το οικονομικό κομμάτι. Γιατί και αυτό παίζει το σημαντικό του ρόλο στο κλείσιμο της συμφωνίας. Ο Φερεντίνος όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 δεν έχει κανένα παράπονο, οι σχέσεις τους είναι άριστες, ενώ θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του σταθμού.

Ωστόσο, η προοπτική να αναλάβει το πρωινό, τον προβληματίζει τα μάλα. Ένας από τους λόγους που τον προβληματίζουν, είναι πώς θα επιδράσει η καθημερινή live έκθεση του στο κοινό, ειδικά σ μία «καυτή» ζώνη, όπως είναι η πρωινή. Γιατί, στο παρελθόν παρουσίαζε το καθημερινό «Deal», αλλά άλλο ύφος εκπομπής και άλλη ζώνη. Και κάπου εδώ, εμπλέκεται το Mega. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Μεγάλο κανάλι φέρεται να έχει πλησιάσει τον Φερεντίνο και να του έχουν κάνει μία σπουδαία πρόταση.

Απέκτησαν πρόσφατα τα δικαιώματα του πολύ πετυχημένου παιγνιδιού «Minute to win It» κι επιθυμούν διακαώς να το παρουσιάσει. Εκείνος είδε κάποια επεισόδια και ξετρελάθηκε με το όλο κόνσεπτ. Μάλιστα, αν δεν υπήρχε η συμφωνία για την παρουσίαση των ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ από τον ΑΝΤ1, λένε ότι θα είχε κιόλας συμφωνήσει με το Mega. Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία κι αν θα εξελιχθεί σε καλοκαιρινό... θρίλερ!

Πηγή: TV Zapping