Μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη ο Λιάτσος;

13.07.2011
Και όπως στο ποδόσφαιρο έχουμε πρωταθλητή στο γήπεδο και πρωταθλητή στις μεταγραφές, έτσι και με τα τηλεοπτικά. Και δίχως αμφιβολία φέτος, πρωταθλητής στη μεταγραφολογία αναδεικνύεται το Star. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κανάλι της Κηφισιάς θα φέρει νέα ονόματα. Ωστόσο εδώ και μέρες ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό και με τις προθέσεις

Τύφλα να έχει η μεταγραφολογία στο ποδόσφαιρο μπροστά στην τηλεοπτική που ζούμε φέτος το καλοκαίρι. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τα πάνω κάτω στην τιβί, με αποτέλεσμα κόσμος να πάει και να έρχεται από κανάλι σε κανάλι και κυρίως κόσμος να πηγαινοέρχεται στο ίδιο το κανάλι. Τα κανάλια με μειωμένο το μπάτζετ δεν έχουν πολλές επιλογές και για το λόγο αυτό προσπαθούν να βρουν λύσεις εκ των έσω, επιχειρώντας διάφορα πειράματα.

Και όπως στο ποδόσφαιρο έχουμε πρωταθλητή στο γήπεδο και πρωταθλητή στις μεταγραφές, έτσι και με τα τηλεοπτικά. Και δίχως αμφιβολία φέτος, πρωταθλητής στη μεταγραφολογία αναδεικνύεται το Star. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κανάλι της Κηφισιάς θα φέρει νέα ονόματα. Ωστόσο εδώ και μέρες ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό και με τις προθέσεις του Σταμάτη Μαλέλη να ανακατέψει εντελώς την τράπουλα, κάνοντας θεαματικές αλλαγές στο πρόγραμμα. Τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται είναι πολλά κι ένα από αυτά θέλουν τον Αιμίλιο Λιάτσο να εγκαταλείπει το δελτίο ειδήσεων και να μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά ο Λιάτσος ακόμη δεν έχει δώσει την απάντηση του. Εξάλλου, το συμβόλαιο που έχει με το κανάλι και λήγει το 2012, προβλέπει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Ο Λιάτσος μίλησε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και παραδέχτηκε ότι έχει γίνει τέτοια συζήτηση, αλλά όπως διευκρίνισε το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου και μία τέτοια μετακίνηση είναι πρόωρη για τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, όπως είπε, μόλις λήξει το συμβόλαιο είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, προσθέτοντας ότι θα βοηθήσει το κανάλι του όταν του ζητηθεί. Με αυτό μπορείς να πεις ότι αφήνει ένα μικρό παραθυράκι να προσφέρει τη βοήθεια του ακόμη και φέτος. Εξάλλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Αιμίλιου (που έχει μεγάλο γκελ στα νεανικά κοινά) θα αλλάξει τα δεδομένα στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ το πείραμα δύσκολα θα αποτύχει. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το πρόγραμμα του καναλιού, πολλά μπορούν να αλλάξουν.