Πάτρας: Πώς την είπε έτσι στην Μπουλέ...

18.07.2011
Πήγε η έρμη η Νάντια Μπουλέ να πει τον πόνο της (μιας και της δόθηκε η ευκαιρία) για το «δράμα» που περνάει με τους άντρες κάθε φορά που βγαίνει με τις φίλες της και ήρθε ο Θανάσης ο Πάτρας, ο κολλητός της, να την... αποτελειώσει!

Πήγε η έρμη η Νάντια Μπουλέ να πει τον πόνο της (μιας και της δόθηκε η ευκαιρία) για το «δράμα» που περνάει με τους άντρες κάθε φορά που βγαίνει με τις φίλες της και ήρθε ο Θανάσης ο Πάτρας, ο κολλητός της, να την... αποτελειώσει! Η συζήτηση, λοιπόν, είχε πάει στο φλερτ και ότι πρέπει οι άντρες να είναι οι κυνηγοί στην ιστορία και όχι οι γυναίκες.

Άποψη Πάτρα, την οποία ασπάστηκε η Μπουλέ, η οποία σχολίασε ότι η ίδια δεν κυνηγάει, αλλά κυνηγιέται. (Στάσου Νάντια... μύγδαλα) Και είπε να μας το αναλύσει (εξάλλου είναι της μόδας οι παρουσιάστριες να μοιράζονται – με το στανιό - με τους τηλεθεατές κάθε τι που τους συμβαίνει) και να μας πει το δράμα της.

Κάθε φορά που λες που βγαίνει κοριτσοπαρέα η Νάντια και οι φίλες τους κι ενώ οι άντρες τις βλέπουν έτσι κουκλάκια (όπως σχολίασε ο Πάτρας) δεν μπαίνουν καν στον κόπο αν τις πλησιάσουν. «Ούτε αρσενική μύγα δεν μας πλησιάζει» είπε με ένα παράπονο η Μπουλέ και ναι ο Πάτρας μάς πήρε την κουβέντα από το στόμα: «Μήπως έχεις πάνω σου κάτι απωθητικό» αναρωτήθηκε. Ουπς τι φιλική μπηχτή ήταν αυτή;

Αλλά έχω να την παραδεχτώ τη Νάντια. Δε μασάει από «καρφιά». Τα προσπερνάει με μοναδική άνεση. Έτσι και στο σχόλιο του φίλου της έσπευσε να πει ότι όταν βγαίνει έξω είναι πολύ κουκουρούκου και γελάει συνέχεια. Χμ. Αναρωτήθηκε ποτέ ότι και το χάχανο είναι απωθητικό;