Τράμπα Φώτη - Μαρίας με Λαμπίρη; Η αντίδραση της Μπακοδήμου!

18.07.2011
Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το φετινό καλοκαίρι το Star έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Σε μία περίοδο που δεν κουνιέται φύλλο τηλεοπτικά, τα κανάλια μειώνουν τα μπάτζετ και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα δεν ξέρουν τι μέλλει γεννέσθαι με την αφεντιά τους, έρχεται το Star και κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το φετινό καλοκαίρι το Star έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Σε μία περίοδο που δεν κουνιέται φύλλο τηλεοπτικά, τα κανάλια μειώνουν τα μπάτζετ και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα δεν ξέρουν τι μέλλει γεννέσθαι με την αφεντιά τους, έρχεται το Star και κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν περνάει μέρα που να μη βγει και μία «είδηση» από το κανάλι της Κηφισιάς, να μην κυκλοφορήσει κι ένα νέο σενάριο περί τράμπας.

Γιατί φέτος το Star με τις φημολογούμενες τράμπες έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του καλοκαιριού. Αν και από το κανάλι κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, οι έξω από αυτό κάθε μέρα δίνουν κι ένα νέο σενάριο. Αφού το θέμα Ελεονώρα Μελέτη – Χριστίνα Λαμπίρη έκλεισε, μετά την επίσημη «ανακοίνωση» της Ελεονώρας μέσω Twitter ότι η «... η Μελέτη είναι πάντα πρωινή» τώρα ακούμε για μία νέα... τράμπα.

Η Λαμπίρη (τόσο πολύ «περισσεύει» που όλο κάπου την βάζουν;) λοιπόν, όπως διαβάσαμε στο «Πρώτο Θέμα» πηγαίνει στη θέση του Φώτη και της Μαρίας (θα είναι το νέο lead in του Αιμίλιου Λιάτσου) και το δίδυμο μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη. Κι άρα θα είναι το lead in της Τατιάνας. Μία που διαβάσαμε τις νέες εξελίξεις και μία που μας ήρθε στο μυαλό ΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου, αφού η Λαμπίρη σύμφωνα με το δημοσίευμα θα κάνει εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου. Σαν της Τάτυς σα να λέμε.

Σε περίπτωση, δηλαδή, που ισχύσει το σενάριο, λες να έχουμε νέα κρίση στις σχέσεις των δύο παρουσιαστριών; Κι εκεί που πάμε να χωνέψουμε την ιδέα της νέας τράμπας, έρχεται η Μαρία Μπακοδήμου και με το δικό της τρόπο, δίνει τις απαραίτητες απαντήσεις. Έχουμε να παραητρήσουμε, ότι το φετινό έχει πολύ γέλιο, διότι κάθε σενάριο που κυκλοφορεί σχετικά με το Star, διαψεύδεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές μέσω Twitter! Τι το θέλεις το γραφείο Τύπου; Tweet, tweet.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μαρία έγραψε στο λογαριασμό της. «Ότι εγώ κι ο Φώτης θα πάμε μεσημέρι το θεωρούν τόσο δεδομένο οι δημοσιογράφοι που ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να μας ρωτήσουν. Τέλειο;» Κι αμέσως μετά: «Εμένα μιας ξαδέλφης μου ο άντρας που δουλεύει με την συμπεθέρα του άντρα της Λαμπιρη έμαθε ότι η Χριστίνα είναι έξαλλη με αυτή την εξέλιξη. Επίσης ο σκιπερ φιλικού ζευγαριού της Τατιάνας την είδε να φεύγει εσπευσμένα με μικρό φουσκωτό από παραλία που έκανε διακοπές με κατεύθυνση το Star οπλισμένη με αυτοπεποίθηση κι αντηλιακό με δείκτη 80 για να ξεκαθαρίσει αν εγκρίνει να παίρνει lead in από Φώτη και Μαρία. Η Λολα καταφθάνει με ελικόπτερο ως πυροσβέστης της σύρραξης κι οι καθαρίστριες περιμένουν με καθαρά φαράσια να μαζέψουν τα σπασμένα...»

Άντε να οριστικοποιηθεί το νέο πρόγραμμα του Star, γιατί στο τέλος βλέπω την «Μαρία Άγγελε μου» να λέει τις ειδήσεις....