Σοβαρός τραυματισμός στο Dancing on ice!

29.09.2011
Αν συνεχίσουν με τους ρυθμούς αυτούς βλέπουμε στο τέλος να μη μένει χορευτής – «σταρ» για το φιλόδοξο show του ΑΝΤ1, Dancing on ice. Από τη μία κόσμος «κόβεται» από την περίφημη λίστα (ο πολίστας), κόσμος φεύγει (Πάμελα) και από την άλλη κόσμος πέφτει (Φραγκολιάς) και κόσμος τραυματίζεται,

Αν συνεχίσουν με τους ρυθμούς αυτούς βλέπουμε στο τέλος να μη μένει χορευτής – «σταρ» για το φιλόδοξο show του ΑΝΤ1, Dancing on ice. Από τη μία κόσμος «κόβεται» από την περίφημη λίστα (ο πολίστας), κόσμος φεύγει (Πάμελα) και από την άλλη κόσμος πέφτει (Φραγκολιάς) και κόσμος τραυματίζεται, άλλοι ελαφρά (Κωστέτσος), άλλοι όμως σοβαρά. Όπως κακή ώρα έγινε με τον Μιθριδάτη.

Σε μία από τις πρόβες για το Dancing ο υποψήφιος χορευτής έπεσε στον πάγο, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του. Μάλιστα, όπως ακούσαμε ο Μυθριδάτης θα πρέπει για 20 τουλάχιστον μέρες να μείνει μακριά από προπονήσεις. Αλλά και μετά την επιστροφή του, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Κάτι που σημαίνει ότι ο ράπερ χάνει μεγάλο μέρος από τις προπονήσεις και δύσκολα θα μπορεί να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Ωστόσο, το σοβαρό η αλήθεια ατύχημα του Μυθριδάτη προκάλεσε σόκι στους υπόλοιπους υποψήφιους, οι οποίοι έχουν θορυβηθεί με τα ατυχήματα και πόσο άσχημα μπορούν να εξελιχθούν. Μην το αποκλείεις να έχουμε και αποχωρήσεις. Να πάρε παράδειγμα την Χριστίνα Παππά, η οποία είναι υποψήφια, αλλά πλέον φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα. Ώρα είναι σου λέει να τραυματιστεί. Και όπως αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη» ζητάει διαρκώς από τους ανθρώπους της παραγωγής να την βάλουν στο κανονικό Dancing και όχι σε αυτό του πάγου, αλλά... χαμπάρι ο Τρύφωνας!