Το «μαναφούκι» της Μελέτη σε Φερεντίνο - Παυλίδου!

03.10.2011
Βρε τι σατανικά μυαλά είναι εκεί στην «Πρωινή Μελέτη»; Τι κοράκια είναι τούτα; Σε δύο εβδομάδες κάνει πρεμιέρα ο Χρήστος Φερεντίνος στο πρωινό του ΑΝΤ1 και τούτοι πήγαν να του δημιουργήσουν... οικογενειακό «μαναφούκι»

Βρε τι σατανικά μυαλά είναι εκεί στην «Πρωινή Μελέτη»; Τι κοράκια είναι τούτα; Σε δύο εβδομάδες κάνει πρεμιέρα ο Χρήστος Φερεντίνος στο πρωινό του ΑΝΤ1 και τούτοι πήγαν να του δημιουργήσουν... οικογενειακό «μαναφούκι» για να χρησιμοποιήσω και τη λατρεμένη λέξη τους. Πρόσεξε να δεις τι έκαναν. Βγαίνει η Ελεονώρα και λέει ότι το σαββατοκύριακο η σύζυγος Φερεντίνου, Σοφία Παυλίδου ήτο καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού, όπου πέταξε την «βόμβα» της ότι ο Χρήστος δεν θα είναι καλός στο πρωινό.

Παίζει το βιντεάκι, βλέπουμε σύζυγο να λέει ότι εκείνος δεν θα ήταν καλός γιατί δεν ανεβάζει ρυθμούς πολύ πρωί και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μια καθορισμένη μορφή και με εντολές και μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Κάνε σύζυγο να δεις καλό. Ο άνθρωπος κάνει πρεμιέρα και η πρώτη που τον αμφισβητεί στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα είναι το ίδιο του το έτερο ήμισυ. Το στόμα μας δεν έλεγε να κλείσει. Ειδικά, όταν δίπλα της πήρε το μάτι μας την συμπαρουσιάστρια του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι... X file κατάσταση ήταν τούτη; Όταν τελείωσε το βίντεο, η Ελεονώρα θυμήθηκε να μας ενημερώσει ότι το σκηνικό έλαβε χώρα ένα σαββατοκύριακο του 2010 και όχι το φετινό. Ο, τι φανεί του λώλο-Στεφανή! Αλλά ουδεμία σημασία είχε αυτό για την Μελέτη και το πάνελ της που άρχισαν να «τρώγονται» μεταξύ τους για το οικογενειακό «μαναφούκι» και κατά πόσο μπορεί πραγματικά ο Φερεντίνος να ανταπεξέλθει στις πρωινές απαιτήσεις.

Και για να το είπε η σύζυγος κάτι παραπάνω θα ξέρει για τον άνθρωπό του. Μέχρι που ένας του πάνελ έβγαλε το κινητό και πρότεινε στην Παυλίδου να μη το σηκώσει, αν δει κλήση από τον σύζυγο. Θα είναι λέει νευριασμένος από αυτά που άκουσε. Τι είπες; Ήταν περσινά; Δεν έχει σημασία. Η «Πρωινή Μελέτη» φέτος το έβγαλε! Θεέ μου....