Την χάνουμε την Ράλλη. Καψουρεύτηκε Τούρκο!

03.10.2011
Κι όλο κλαίνε τα αγοράκια στης Νικολέττας τα σκαλάκια. Όπου Νικολέττα η, η Ράλλη του «Made in Star», η οποία εισέβαλε στην τηλεοπτική μας ζωή με ορμή και... ορμές! Γιατί, την Ελεονώρα Μελέτη κοροϊδεύαμε που μας ζαλίζει

Κι όλο κλαίνε τα αγοράκια στης Νικολέττας τα σκαλάκια. Όπου Νικολέττα η, η Ράλλη του «Made in Star», η οποία εισέβαλε στην τηλεοπτική μας ζωή με ορμή και... ορμές! Γιατί, την Ελεονώρα Μελέτη κοροϊδεύαμε που μας ζαλίζει πότε για τον έρωτα της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και πότε για τον Τζον Μπον Τζοβι!

Και η Ράλλη στα χνάρια της βαδίζει. Σε... ερωτογενή ζώνη είναι χτισμένες οι εγκαταστάσεις του Star και είναι τόσο ασυγκράτητες οι παρουσιάστριες; Μετά την τρελή ατάκα της νεαρής παρουσιάστριας στον Αλέξανδρο Παρθένη: «Σε βλέπουμε και φτιαχνόμαστε» ήρθε το δεύτερο χτύπημα.

Είναι full in love με πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και μάλιστα οι φίλοι της την ενθαρρύνουν, λέγοντας ότι εκείνος είναι φτιαγμένος για εκείνη! Και μία που τα ακούει η Νικολέττα μας και μία που κάνει όνειρα. Και σχέδια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα πάει στην Τουρκία για να του πάρει συνέντευξη και να γίνει το μεγάλο κονέ. Ω ναι. Ο άντρας που της πήρε τα μυαλά είναι ο Kivanc Tatlitug, ο ξανθός πρωταγωνιστής του «Πειρασμού» και της «Μενεξέ». Ας βγάλει χαρτάκι και να περιμένει στη σειρά της. Βλέπεις, για τον Τούρκο κάνουν ουρές τα κοριτσόπουλα!