Η επιστροφή της Ελένης. Πώς έκανε έναρξη!

03.10.2011
Μέρες τώρα περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και το ντεμπούτο της στη μεσημεριανή ζώνη. Να δούμε τι νέες συνήθειες υιοθέτησε η παρουσιάστρια και κυρίως πώς θα είναι η ίδια πλέον ως… μεσημεριανατζού

Μέρες τώρα περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και το ντεμπούτο της στη μεσημεριανή ζώνη. Να δούμε τι νέες συνήθειες υιοθέτησε η παρουσιάστρια και κυρίως πώς θα είναι η ίδια πλέον ως… μεσημεριανατζού μετά από 15 χρόνια… βασιλείας στην πρωινή.

Πρεμιέρα ντυμένη στα λευκά και κάνοντας χιούμορ για την αλλαγή ώρας, ενώ από την έναρξη κιόλας φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι η εκπομπή μπορεί να άλλαξε τίτλο, έγινε σκέτο «Ελένη», αλλά ύφος δεν θα αλλάξει. Επίσης, αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για πρωινό, αλλά στην πορεία έγινε μεσημεριανό.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πρώην συνεργάτες της και αν ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο, που ελέω συνήθειας θα λέει πολλές φορές «καλημέρα». Συγχωρεμένη μωρέ. Α και με το… καλησπέρα φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει και κάτι ακόμα: «Φέτος αφού μας τρέλαναν, θα πουλήσουμε κι εμείς τρέλα»! Και κορδέλα!