Η σέξι εμφάνιση της Ζέτας που αναστάτωσε το J2US

29.05.2014
Ήταν που ήταν ζεστό το πλατό του Just the 2 of us, ήρθε και η ποοοολυ σέξι εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια κι ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία.

Ταραχή προκάλεσε, λέμε, η Ζέτα που εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό μπούστο, μίνι φούστα και μαύρο διαφανές μακρύ κιμονό. Μάλιστα, όταν βγήκε, «απείλησε» την παραγωγή πώς αν δεν κάνει κάτι με τη ζέστη, στο επόμενο live θα βγει με μαγιό!

«Έχω εξηγήσει στην αγαπημένη μου παραγωγή ότι όσο κάνει ζέστη εδώ μέσα την επόμενη φορά μπορεί να βγω και με μαγιό. Την άλλη εβδομάδα όλοι με μαγιό! Και το κοινό με μαγιό την άλλη εβδομάδα να έρθει» είπε χαρακτηριστικά. Και σωρηδόν φτάνουν τα mail στην παραγωγή να χαλάσει τον κλιματισμό!

Και για να μη λες ότι είμαστε υπερβολικοί, η σέξι εμφάνιση της Ζέτας, που όμοια της δεν έχει ξανακάνει στην τιβί, αναστάτωσε και την κριτική επιτροπή. «Συγνώμη, μπορούμε να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν αυτής της ενδυματολογικής προσέγγισης της δικής σου; Για να την απολαύσουμε στην ησυχία» είπε ο ενθουσιασμένος (και παντρεμένος) Κρατερός Κατσούλης.

Αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως, δεν πήγε πίσω σε ενθουσιασμό. «Τι καμώματα είναι αυτά Ζέτα; Εμείς ήρθαμε να δουλέψουμε! Δεν μας σκέφτεσαι καθόλου;» τη ρώτησε ο ιδρωμένος συνεργάτης της.