Καραβάτου vs Σπυροπούλου: Της ανατροπής στην τηλεθέαση!

22.09.2014
Πέρυσι βρέθηκαν στις απέναντι πολυθρόνες του «Μες στην καλή χαρά» και φέτος βρίσκονται σε αντίπαλα κανάλι, στην ίδια ζώνη.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου και την Κων/να Σπυροπούλου, τις παρουσιάστριες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σαββατοκύριακου, που σου λέει, θα δώσουν σκληρή μάχη για την πρωτιά. Και αν κρίνουμε από τις δύο πρώτες εκπομπές, προβλέπεται ένας χειμώνας όλο ενδιαφέρον.

Της ανατροπής έγινε στην τηλεθέαση, αφού οι μέρες και η πρωτιά μοριάστηκαν για τις δύο πρώην συμπαρουσιάστριες. Η πρεμιέρα ήταν της Σπροπούλου, η οποία με σχετική άνεση αναδείχθηκε πρώτη με 17,4% στο γενικό σύνολο και 18,3% στα νεανικά κοινά. Η Καραβάτου, πάλι, ούτε τη βάση δεν έπιασε, τερματίζοντας με 9,3% στο σύνολο και 7,3% στα νεανικά.

Αλλά να που την Κυριακή ήρθαν τα πάνω κάτω. Για την ακρίβεια πάνω πέρασε η Καραβάτου με 13,9% στο γενικό σύνολο και 12% στα νεανικά. Ενώ η Σπυροπούλου πέρασε από κάτω με 11% στο σύνολο και 12,4% στα νεανικά.

Πάντως, αν σκεφτείς ότι η Καραβάτου βγαίνει από το Εpsilon ένα καινούργιο κανάλι, με φτωχό μπάτζετ, ενώ η Σπυροπούλου από τον Alpha, που έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας, τότε στην Κων/να έπαιξε... τα νούμερα που μου έπεσαν από το χέρι....