Μπακοδήμου: Γιατί τη χαστούκισε ο γιος της;

22.09.2014
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνη και το γιο της και το χαστούκι που της έριξε, όταν την είδε να χορεύει με κάποιον.

«Κάναμε πρόβα σε ένα χορευτικό και ήταν και πολύ μωρό και μάλλον έχει να κάνει με τη ζήλια του παιδιού να μη με πλησιάζει κανείς άλλος! Αλλά γενικά είμαστε στη φάση που δεν πολυασχολούνται μαζί μου» εξηγεί για το περιστατικό. Και προσθέτει: «Δεν πρέπει να βγαίνουμε γιατί είμαι η μαμά. Περνάνε εφηβεία. Το καταλαβαίνω, το σέβομαι, δεν είμαι από τις μαμάδες που θα γαντζωθούν πάνω τους και θα τους επιβάλλω πράγματα».

Η παρουσιάστρια απαντά και στο ερώτημα, αν τα παιδιά της θα ήθελαν να τη δουν ξαναπαντρεμένη. «Δε νομίζω ότι τους έχει απασχολήσει ποτέ αυτό. Γενικά θέλουν να με βλέπουν χαρούμενη. Δεν έχουν συνδέσει το να είμαι χαρούμενη με έναν γάμο, έναν αρραβώνα ή με αγιασμό! Είναι μια κατάσταση που ή τη ζεις ή δεν τη ζεις ανεξάρτητα με το αν θα την επισημοποιήσεις ή όχι» εξηγεί.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι οι δύο γιοι της γνωρίζουν για τη σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη. «Έχω κρύψει στο παρελθόν απόπειρες σχέσεων γιατί μέχρι να δεις πώς θα προχωρήσει κάτι, δεν θέλεις να μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια κατάσταση αβέβαιη. Αλλά όταν αποφάσισα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Τίμος, μου αρέσει, θέλω να ζούμε μαζί, να έρχεται στο σπίτι μου, να πηγαίνουμε όλοι μαζί εκδρομές, γνωρίστηκαν και νομίζω ότι έχουν πολύ καλή σχέση», λέει, ενώ παραδέχεται ότι ο εκείνος είναι οικογένεια της!

Πηγή: You