Grey's Anatomy: Ο Alex Karev φεύγει και η Meredith Grey αντιδρά με αυτό τον τρόπο

15.01.2020
Grey's Anatomy: Ο Alex Karev φεύγει και η Meredith Grey αντιδρά με αυτό τον τρόπο
Η Ellen Pompeo εκφράζεται δημόσια για την τελευταία, μεγάλη απώλεια που θα βιώσει κι εμείς... κλαίμε!

Η είδηση κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει γεμίσει με θλίψη τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς Grey' s Anatοmy που έχουν αποχαιρετήσει αρκετούς "αγαπημένους" στην πορεία των 16 αυτών σεζόν.

Ο Justin Chambers, που ενσάρκωσε τον dr. Alex Karev από τον πρώτο κύκλο της σειράς, το 2005, ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος του 16ου κύκλου, αποχωρεί από το καστ.

Η Ellen Pompeo, ή dr Meredith Grey, αν προτιμάτε, η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει "αποχαιρετήσει" ουκ ολίγους "φίλους" που αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία, σχολίασε το γεγονός μέσω Twitter.

Αναδημοσιεύονταςα ένα άρθρο του Vanity Fair με τίτλο "Το Grey's Anatomy πρόκειται να βιώσει μία από τις μεγαλύτερες απώλειες στην ιστορία του", η Pompeo γράφει: "Πιο αληθινά λόγια δεν έχουν ειπωθεί ποτέ". Και συγκινεί!

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι με την αποχώρηση αυτή, στο Grey Sloan Memorial μένουν μόνο η Ellen Pompeo "dr. Meredith Grey", η Chandra Wilson ή "Dr. Miranda Bailey" και ο James Pickens Jr. ή "Dr. Richard Webber", από εκείνο το αρχικό καστ. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν τα πρόσωπα, όμως η αγάπη του κοινού παραμένει.

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε εκείνο το πρώτο καστ του 2005.