«Your Face Sounds Familiar» - Η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου μόλις ανακοινώθηκε

22.01.2020
«Your Face Sounds Familiar» - Η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου μόλις ανακοινώθηκε
Το δημοφιλές σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για έκτη σεζόν, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή και 10 ταλαντούχους καλλιτέχνες στον μουσικό... "στίβο".

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου το ανακοίνωσε επίσημα. Στις 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 προγραμματίστηκε η πρεμίερα για τον φετινό, έκτο κύκλο του YFSF.

Και φέτος, περιμένουμε να ζωντανέψουν στη σκηνή του σόου θρύλοι και κορυφαίοι δημιουργοί μέσα από τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

Ο περσινός 5ος κύκλος ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, που από την αρχή χάρισε στο show ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, 3.362.918 τηλεθεατές !

Η Μαρία Μπεκατώρου σταθερά στην παρουσίαση και η κριτική επιτροπή ανανεωμένη. Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου, είναι όλοι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz, με διαφορετικό background.

Όσο για τους 10 καλλιτέχνες που αναμένεται να συνεπάρουν το κοινό με τις μεταμφιέσεις τους κάνε κλικ ΕΔΩ να τους δεις όλους έναν έναν.

Από τον ANT1 σημειώνεται ότι όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 20:45, στον ΑΝΤ1!

#yfsf_ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας

Aρχισυνταξία: Λίτα Μπούτση

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Creative Producer: Γιάννης Μπίτσικας