«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη παίρνει τ' όπλο της και πάει στο Σεβασταίικο [video]

22.01.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη παίρνει τ' όπλο της και πάει στο Σεβασταίικο [video]
Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/1/2020) επεισόδιο.

Ο Μελέτης πυροβόλησε τον Κυπραίο αλλά εκείνος δέχτηκε την πρόταση του Δούκα και δεν τον "καρφώνει". Αέρα κοπανιστό έδωσαν και οι δυο εμπλεκόμενοι στις καταθέσεις τους, μπήκαν στη μέση τα αγριογούρουνα (που υποτείθεται ότι κυνηγούσε ο Μελέτης) και το θέμα οδεύει προς λήξη, που όμως, δεν πείθει κανέναν... Έστω...

Στο μεταξύ, η Ελένη είναι έτοιμη να μάθει τον παραγματικό λόγο για τον οποίο ο Θωμάς ήρθε στο Διαφάνι αλλά και το τι συνέβη στην Ασημίνα μέσα στο σπίτι των Σεβαστών. Ε... Δεν θέλει και πολύ η Λενιώ, αρματώθηκε και πήρε το δρόμο για το "κονάκι", όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο. Στον δρόμο συναντά τον Λάμπρο που της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας για τον Θωμά αλλά εκείνη τον αποστομώνει "Άι παράτα μας Λάμπρο" και η υπόθεση λήγει εκεί.

Τι άλλο να περιμένουμε; Ιδού τι αναφέρει συγκεκριμένα το teaser του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια το trailer

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.
Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.