Survivor Spoiler 18/1/2021: Οι δυο νέες ομάδες μετά το... ανακάτεμα και τα ελληνικά του Ατζούν [video]

18.01.2021
Survivor Spoiler 18/1/2021: Οι δυο νέες ομάδες μετά το... ανακάτεμα και τα ελληνικά του Ατζούν [video]
Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο σημερινό επεισόδιο καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων, συστήνονται ξανά!

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και τις συνεχείς ήττες των Διασήμων, η παραγωγή προχώρησε σε μια ριζική αλλαγή, την οποία είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Λιανός την περασμένη εβδομάδα.

Ως οι πιο δημοφιλείς παίκτες της κάθε ομάδας, ο Γιώργος Κοψίδας και ο Τζέιμς Καφετζής κλήθηκαν από τον παρουσιαστή του Survivor να φτιάξουν εκ νέου δύο ομάδες, επιλέγοντας όποιον παίκτη από τις δύο υπάρχουσες θέλουν.

Τέρμα οι Μαχητές και οι Διάσημοι. Τώρα πια υπάρχον οι Κόκκινοι και οι Μπλε. Και ιδού πώς ανανατεύτηκε ξανά η τράπουλα:

Στην κόκκινη ομάδα ανήκουν πλέον οι: Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Κόρομι, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Τριαντάφυλλος, Τζέιμς Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγγούδη και Γιώργος Κοψίδας

Στην μπλε ομάδα ανήκουν πλέον οι: Τζέιμς Καφετζής, Μαριλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μαριπόζα και Chris Σταμούλης.

Ιδού το βίντεο με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου όπου θα έχουμε τα... αποκαλυπτήρια ενώ αξίζει να σημειωθεί η επίσκεψη του Ατζούν Ιλάτζιλι και τα όσα είπε στους παίκτες σε άπταιστα ελληνικά.