Survivor: Το πρώτο αγώνισμα και η πρώτη υποψηφιότητα με τις νέες ομάδες - Ο Λιανός επιστρέφει Ελλάδα

19.01.2021
Survivor: Το πρώτο αγώνισμα και η πρώτη υποψηφιότητα με τις νέες ομάδες - Ο Λιανός επιστρέφει Ελλάδα
Οι Μπλε και οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν πρώτη φορά μεταξύ τους και ιδού ποιοι έφαγαν τελικά.

Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο έφερε πολλές αλλαγές στο Survivor με πιο βασική τη δημιουργία δύο νέων ομάδων. Οι Διάσημοι και η Μαχητές δεν υπάρχουν πια. Τώρα έχουμε την Μπλε ομάδα και την Κόκκινη ομάδα.

Στην κόκκινη ομάδα ανήκουν πλέον οι: Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργος Κόρομι, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Τριαντάφυλλος, Τζέιμς Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος, Ανθή Σαλαγγούδη και Γιώργος Κοψιδάς

Στην μπλε ομάδα ανήκουν πλέον οι: Τζέιμς Καφετζής, Μαριλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μαριπόζα και Chris Σταμούλης.

Στο πρώτο αγώνισμα μετά την αλλαγή, νικητές βγήκαν οι μπλε, φέρνοντας τους κόκκινους στη δυσάρεστη θέση του να ψηφίσουν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η κάλπη "έδειξε" Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία τίθεται στη διάθεση του κοινού ως η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας.

Ενδιαφέρον είχε επισης ότι πριν από το αγώνισμα ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλατζάλι εμφανίστηκε μπροστά τους λέγοντας στα Ελληνικά, ότι θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό για έναν μήνα καθώς ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στη χώρα μας για τις ανάγκες του «Voice».