«Άγριες Μέλισσες»: Η Σοφούλα αποφασισμένη για όλα - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [30/3/2021]

30.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Σοφούλα αποφασισμένη για όλα - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [30/3/2021]
Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Βόσκαρη έχει ξεκινήσει και φαίνεται ότι ο επίλογος θα γραφτεί από το ίδιο του το... σπίτι!

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στις "Άγριες Μέλισσες" με την Ασημίνα να κινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα έχοντας αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του. Μόλις ο Νικηφόρος έμαθε ότι και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, το μυαλό του θόλωσε και, εμφανώς, λειτουργεί υπό τεράστια πίεση και συναισθηματική φόρτιση.

Επέστρεψε, λοιπόν, στο Διαφάνι, με τον μικρό, αφήνοντας την Ασημίνα μόνη στο Παρίσι, έχοντας πρώτα αφήσει ένα σημείωμα με τον οποίο την ενημερώνει ότι την έχει εξορίσει τόσο από το σπίτι τους όσο και από τον ... γιο τους, τον οποίο της απαγορεύει να ξαναδεί.

Εκείνη θα επιστρέψει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όμως θα έχει στο πλευρό της, όπως φαίνεται και όλη την οικογένεια Σεβαστού, που δεν μπορεί να αντιληφθεί την μεταστροφή αυτή του Νικηφόρου, ενώ είναι όλοι ταραγμένοι από την άσχημη αντίδραση του Σέργιου όταν μαθαίνει από τον πατέρα του ότι θα πάρει διαζύγιο από τη μητέρα του.

Μάλιστα ο Νικηφόρος θα αποκαλύψει το μυστικό των αδελφών Σταμίρη σε ένα άτομο της οικογένειάς του, μάλλον στον Κωνσταντή και εκεί δεν ξέρουμε ακόμη τι θα συμβεί.

Και ενώ περιμένουμε εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, μεγάλο κομμάτι στο σημερινό επεισόδιο θα πάρει η επιστροφή της Σοφούλας στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου αιμόφυρτη, όπως τη βρήκε ο Άγγελος μέσα στο σπίτι της, θα ζητήσει να καταθέσει ξανά. Και, θα "κάψει" τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας τόσο όσα της έκανε όσο και ότι στην προηγούμενη κατάθεσή της είχε πει ψέματα.

Η καταδίκη του Βόσκαρη, πια, είναι μονόδρομος με τον ίδιο να ισχυρίζεται μέχρι τελευταία στιγμή ότι «όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του».

Η δίκη θα τελειώσει και τα spoilers θέλουν τη Σοφούλα να έχει αποφασίσει να εγκαταλείξει τα εγκώσμια, όμως αυτό θα φανεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, ιδού ακόμη μερικά πράγματα που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, καθώς και το trailer.

  • Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.
  • Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια;
  • Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.