Survivor: Πρώτο Συμβούλιο μετά την ένωση και πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος

30.03.2021
Survivor: Πρώτο Συμβούλιο μετά την ένωση και πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος
Τέρμα το -ευχάριστο- διάλειμμα! Τα κεφάλια... μέσα ξανά και το τρέξιμο ξεκίνησε πάλι για τους παίκτες και των δυο ομάδων.

Το πάρτι της ένωσης έγινε και μοιάζει, πια, μια μακρινή ανάμνηση εκεί στον Άγιο Δομίνικο. Κόκκινοι και Μπλε μένουν πια στην ίδια παραλία όμως παρμένουν αντίπαλοι στον στίβο των αγωνισμάτων.

Στο χθεσινό, πρώτο αγώνισμα για την ασυλία λοιπόν, νικητές προέκυψαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι και απόλαυσαν ένα λαχταριστό έπαθλο φαγητού.

Οι Μπλε, με τη σειρά τους, προχώρησαν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας στο οποίο κέρδισε ο Παύλος. Η νίκη αυτή έδωσε στον παίκτη το δικαίωμα να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση εφόσον χάσει ξανά η ομάδα του...

Το συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε με πολλές εντάσεις και ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε ο Τριαντάφυλλος ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής, αγωνίστηκε χθες, παρότι οι γιατροί του είχαν πει ότι χρειαζόταν ακόμη τρεις μέρες αποθεραπεία, όπως οι επιδόσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Με 8 ψήφους είχε "προφητεύσει" ότι θα βγει υποψήφιος ο "Ντάφι" και έτσι ακριβώς έγινε, όμως ο ίδιος είχε κάτι να πει επ' αυτού; "Θα φύγω όταν θελήσει ο κόσμος και όχι όταν θέλετε εσείς", είπε στους συμπαίκτες του και, όντως, αυτό ισχύει.

Αναμένουμ εξελίξεις.