Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή της Σαλαγκούδη και τις νέες ομάδες - Κατέρρευσε η Μαριαλένα [videos]

05.04.2021
Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή της Σαλαγκούδη και τις νέες ομάδες - Κατέρρευσε η Μαριαλένα [videos]
Η "τράπουλα" ανακατεύτηκε εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα εξελιχθεί με διαφορετικές ισορροπίες για το δεύτερο μισό του.

Μετά την έκτη συνεχή νίκη των Μπλε στον στοίβο αγωνισμάτων και την επιστροφή του Τριαντάφυλλου στη μάχη για τους Κόκκινους -η οποία, για την ιστορία, σχολιάστηκε θετικά από την αντίπαλη ομάδα- έφτασε η ώρα της... κρίσης!

Ο Γιώργος Λιανός είχε προϊδεάσει τους παίκτες σχετικά με το τι θα γινόταν, όμως αυτό που συνέβη, για μερικούς, επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους.

Οι ομάδες επρόκειτο να ξανασυσταθούν από την αρχή και η αγωνία ήταν μεγάλη. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για το έκτακτο Συμβούλιο του νησιού με ένα άδειο κάθισμα στη μπλε γωνία να εγείρει ερωτηματικά από την αρχή.

Τότε ήταν που ο Γιώργος Λιανός έριξε την πρώτη... βόμβα καθώς αποκάλυψε ότι "βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και πρόκειται να ενσωματωθεί στην μπλε ομάδα, η... Ανθή Σαλαγκούδη".

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν τεράστια με τους παίκτες να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά μην πιστεύοντας στ' αυτιά τους, μόνο και μόνο για να ακούσουν από το στόμα του παρουσιαστή ότι επρόκειτο για καθυστερημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα. Και πολύ επιτυχημένη, μάλιστα!

Στα σοβαρά, όμως...

Παρά τις διάφορες εικασίες σχετικά με το πώς θα γινόταν η αναδιανομή των ομάδων, τελικά αυτή συνέβη με απλή ανακοίνωση από την παραγωγή δια στόματος Γιώργου Λιανού.

Και ξεκίνησε η... μοιρασιά!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. H κόκκινη ομάδα αποτελείται πια από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ η μπλε ομάδα απαρτίζουν οι: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Το "σοκ", γιατί περί αυτού πρόκειται, και από τις δύο ομάδες ήταν τεράστιο, όμως εκείνοι που φάνηκε να επηρεάζονται περισσότερο -και δεν μπόρεσαν να κρυφτούν στο παραμικρό- ήταν η Μαριαλένα, η οποία κατέρρευσε, κυριολεκτικά και ο Σάκης, οι οποίο χωρίστηκαν. Ο Σάκης φορά πια το κόκκινο περιβραχιόνιο και δεν έκρυψε την ταραχή, ούτε τη στεναχώρια του. "Χωρίστηκα με τη Μαριαλένα που αν ήμουν το γούρι της μία φορά ήταν το γούρι μου δέκα", είπε ο Σάκης εμφανώς ταραγμένος. "Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολύ καλά. Στεναχωρήθηκα που χωρίστηκα με τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Έτσι είναι το παιχνίδι", είπε, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της η Μαριαλένα.

Ιδού πώς αντέδρασαν οι παίκτες στις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού.

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε: