Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η πρώτη εικόνα της Ρίζως με το νυφικό

05.04.2021
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η πρώτη εικόνα της Ρίζως με το νυφικό
Ένας ακόμη γάμος έρχεται σύντομα στις «Άγριες Mέλισσες».

Στο Διαφάνι έχουμε συνηθίσει τις ανατροπές και τις συναισθηματικές διακυμάνσεις. Η Ρίζω παντρεύεται τον Προύσαλη και σας δείχνουμε την πρώτη εικόνα της με το νυφικό.

Ο Γιώργος Σουξές, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε δώσει την είδηση για το ευτυχές γεγονός που έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες», λέγοντας: «Έκανα πρόταση προχθές στην αγαπητή και αξιότιμη συνάδελφο, την κυρία Καρακάση, τη Ρίζω. Γονάτισα, και με ταλαιπωρούσε, δεν έδινε απάντηση. Λέω “άντε Ρίζω, τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω”», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός.

Ο γάμος θα γίνει και το νυφικό της Ρίζως θα επιμεληθεί η Ουρανία. Το νυφικό φόρεμα όπως θα δείτε είναι λευκό, μακρύ και όλο δαντέλα. Η Ελένη Καρακάση είχε δηλώσει στο «Πρωινό»: «Αν γίνει ο γάμος με τον Προύσαλη, τον φαντάζομαι όπως γίνανε και οι υπόλοιποι γάμοι, ως γάμοι χωριού. Θα ήθελα να είναι ένα τέτοιο πράγμα και να γίνει ένα πανηγύρι στο χωριό»,

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται.

Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια.