Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

21.04.2021
Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Ποιον θα δούμε σε νέο ρόλο στη μικρή οθόνη;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμική στην τηλεόραση με μια νέα σειρά, δέκα χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά.

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει και αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά

Μέχρι τώρα, είχε ανακοινωθεί πως στην εν λόγω σειρά θα πάρει μέρος η Χάρις Αλεξίου σε πρωταγωνιστικό μάλιστα ρόλο, η Μαρία Καβογιάννη, μετά την συνεργασία τους στην ταινία "Ένας άλλος κόσμος", αλλά και η Κλέλια Ανδριολάτου στον ρόλο της παρτενέρ του ίδιου του δημιουργού.

Ο νέος πρωταγωνιστής που ανακοινώθηκε πως επίσης θα δούμε είναι ο Φάνης Μουρατίδης, του οποίου οι πιο πρόσφατες τηλεοπτικές δουλειές περιλαβάνουν το "Πέτα τη φριτέζα" στον ΑΝΤ1 και ένα σημαντικό guest στο "Έρωτας με διαφορά" του STAR.

Ο Χριστόφος Παπακαλιάτης έγινε γνωστός μέσα από τη σκηνοθεσία του σε σειρές όπως "Η ζωή μας μια βόλτα", "Να με προσέχεις", "Κλείσε τα μάτια", "Δυο μέρες μόνο" και "4".

Το 2012 έκανε πρεμιέρα η πρώτη του κινηματογραφική ταινία, "Αν", ενώ το 2015 προβλήθηκε η δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά σε σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο, "Ένας άλλος κόσμος".