Survivor: Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι άβολοι πανηγυρισμοί και η στρατηγική του Τριαντάφυλλου [video]

22.04.2021
Survivor: Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά, οι άβολοι πανηγυρισμοί και η στρατηγική του Τριαντάφυλλου [video]
Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο ηθοποιός ήταν εκείνος που έφυγε από το παιχνίδι. Οι αντιδράσεις ήταν κάπως έντονες, βέβαια.

Βραδιά αποχώρησης η χθεσινή με τον Τριαντάφυλλο να τη "σκαπουλάρει" ακόμη μία φορά. Ο κόσμος επέλεξε να κρατήσει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ήταν, βέβαια, μια κάπως παράξενη στιγμή αυτή της αποχώρησης καθώς μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί οι Μπλε ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ιαχές, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν σταματούσε να φυσά σε μια ντουντούκα από κοχύλι που κρατούσε στα χέρια του. Οι πανηγυρισμοί ήταν όντως λίγο άβολοι, όμως τα συνασθήματα των Μπλε ήταν προφανώς τόσο έντονα που δεν μπορούσαν να τα καλύψουν. Ούτε και ήθελαν, δηλαδή!

Ιδού το βίντεο με την ανακοίνωση και την αποχώρηση:

Νωρίτερα, στον αγωνιστικό χώρο οι Κόκκινοι κέρδισαν με 10-5 και απόλαυσαν το έπαθλο της επικοινωνίας στο οποίο δεν έλειψαν τα δάκρυα και η συγκίνηση καθώς οι παίκτες συνομίλησαν με δικούς τους ανθρώπους μέσω sms. Φυσικά δεν έλειψαν και τα γέλια, ιδιαίτερα με τον Τριαντάφυλλο που έδωσε... ρέστα ακόμη μία φορά.

Θυμίζουμε ότι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος για 8η (!) φορά, είχε ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και να τον στείλει στο σπίτι του, όμως η κίνησή του αυτή, σχολιάστηκε ως "στρατηγική" από τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος έβαλε και στοίχημα ότι ο τραγουδιστής δεν θα έφευγε. Το κέρδισε, φυσικά.

Όσο για το γιατί ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς εφόσον θέλει τόσο πολύ να φύγει από το παιχνίδι, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι βάσει συμβολαίου, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο παίκτης θα χάσει αρκετά από τα χρήματα που έχει κερδίσει τις εβδομάδες παραμονής του στο παιχνίδι, οπότε μιλάμε για... μονόδρομο!