Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι και το απίστευτο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί

02.06.2021
Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι και το απίστευτο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί
Αν, όντως, επαληθευτεί, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή.

Βραδιά αποχώρησης η σημερινή (2/6/2021) για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ιδού οι τέσσερις υποψήφιοι όπως προέκυψαν από την κάλπη και τις υποδείξης των νικητών των αγωνισμάτων ατομικής ασυλίας.

Από την πρώτη διαδικασία για αυτή την εβδομάδα, η κάλπη ανέδειξε υποψήφιο -και μάλιστα "πανηγυρικά"- τον Τριαντάφυλλο για 11η φορά, ενώ η Καρολίνα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Σάκη.

Στη δεύτερη φάση, από τη διαδικασία της ψηφοφορίας προέκυψε το όνομα της Μαριαλένας ενώ στο δεύτερο κομμάτι οι όροι αντιστράφηκαν και ο Σάκης που κέρδισε την ατομική ασυλία "επέστρεψε" στην Καρολίνα τη "χάρη", υποδεικνύοντας εκείνη ως την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τα πάντα είναι πια στο χέρι του κοινού.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο στο χθεσινό επεισόδιο ήταν το παιχνίδι "Πόσο γάτα είσαι;" Celebrity Edition, στο οποίο ο κάθε παίκτης κλήθηκε να παίξει με έναν διάσημο Έλληνα από τον χώρο της τηλεόρασης και το πενταγράμμου.

Τα "ζευγάρια" που προέκυψαν ήταν τα εξής:

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και βρήκαν 6 λέξεις όσες και ο Σάκης Κατσούλης με τον Τάσο Τρύφωνος. Ο Γιώργος Κόρομι με τον Στέλιο Κουδουνάρη βρήκαν 5 όσες και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Ηλίας Μπόγδανός με τον Θέμη Γιωργαντά απάντησαν σε 7 και η Καρολίνα Καλύβα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 8 όσες και ο Τριαντάφυλλος με τον Στέλιο Ρόκκο.

Ιδού το απολαυστικό στιγμιότυπο

Από τον Άγιο Δομίνικο πάντως φτάνουν ήδη spoilers για τη σημερινή αποχώρηση. Σύμφωνα με αυτά τα spoilers, η 11η φορά είναι και η "φαρμακερή" για τον Τριαντάφυλλο. Αν επαληθευτούν, ο τραγουδιστής θα δει την έξοδο του παιχνιδιού, πράγμα που, σίγουρα, ούτε ο ίδιος θα πιστέψει πια.

Αναμονή λίγες ώρες ακόμη.