Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο "ευχαριστώ" προς την Ελένη Μενεγάκη, η απάντηση εκείνης και το βίντεο με τη μυστική συνάντηση

27.08.2021
Σάββας Πούμπουρας: Το δημόσιο "ευχαριστώ" προς την Ελένη Μενεγάκη, η απάντηση εκείνης και το βίντεο με τη μυστική συνάντηση
Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα επιτελεία των τηλεοπτικών εκπομπών για τις φετινές πρεμιέρες...

Ύστερα από διάλειμμα μίας σεζόν η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega και έχοντας μαζί της μια νέα ομάδα από παλιούς και καινούριους συνεργάτες.

Στην ομάδα της νέας εκπομπής που αναμένεται να προβάλλεται περί τις 13:45 το μεσημέρι των καθημερινών με το όνομα "Ελένη" εντάχθηκαν οι "παλιοι" γνώριμοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Ελιάννα Χρυσικοπούλου και οι νέοι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Σάββας Πούμπουρας.

Ο τελευταίος, μάλιστα αφιέρωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στη συνεργασία αυτή, μέσα από την οποία μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα. Ένα throwback βίντεο από τον Φεβρουάριο του '20 όπου είχε πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" μοιράστηκε ο Σάββας απευθύνοντας ένα δημόσιο "Ευχαριστώ" στην Ελένη Μενεγάκη για την "αναπάντεχη", όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση που του έκανε....

Εκείνη, βέβαια, απαντώντας με σχόλιο στην ανάρτησή του, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι μόνο "αναπάντεχη" δεν ήταν καθώς, αντίθετα, θα έπρεπε να είχε αντιληφθεί κανείς εύκολα πόσο πολύ ήθελε τη συνεργασία αυτή η ίδια, από τότε.

«Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες!
@elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα 😏. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. 🙏🏽
Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας.
Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.», γράφει ο Σάββας και ιδού το βίντεο που κοινοποίησε:

Ιδού και η απάντηση της Ελένης στα λεγόμενά του

Πάντως, και ενώ η ίδια η παρουσιάστρια έχει κάνει μια μικρή παύση στη διαδικτυακή της παρουσία μέσω social media, η ομάδα συναντήθηκε -ίσως ανεπίσημα- και ήταν ο Σάββας Πούμπουρας που μοιράστηκε το ανάλογο βίντεο -το οποίο στη συνέχεια κοινοποίησε και η ίδια στις ιστορίες της... Ιδού και αναμένουμε νεότερα και επίσημα.