TV Guide 2021: Όλες οι εκπομπές που επιστρέφουν σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα

28.08.2021
TV Guide 2021: Όλες οι εκπομπές που επιστρέφουν σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα
Ημέρες πρεμιέρας διανύουμε τηλεοπτικά αφού ήδη το Mega μπήκε στην μάχη της ενημέρωσης με το «Κοινωνία ώρα Mega», το «Live News» και το «Mega Σαββατοκύριακο».

Σύντομα η ψυχαγωγία θα πάρει τη σκυτάλη. Την αρχή θα κάνει ο ΣΚΑΙ με το "Love it" και την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Στις 6/9 επιστρέφει επίσης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το ανανεωμένο «Πάμε Δανάη». Στην ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται πλέον και η Δέσποινα Καμπούρη. Στην θέση του σεφ που πέρυσι είδαμε το Απόστολο Ρουβά, φέτος θα βλέπουμε τον Τίμο Ζαχαράτο.

Στις 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφει και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα οι οποίοι θα σερβίρουν το Πρωινό για άλλη μια σεζόν στον ΑΝΤ1. Ο Τάσος Τεργιάκης αναμένεται να συνεχίσει να βρίσκεται κανονικότατα στη θέση του. Το υπόλοιπο πάνελ θα είναι έκπληξη.

Το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κάνει πρεμιέρα στις 6/9 όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Άγνωστο παραμένει ακόμη το πότε ακριβώς θα ξεκινάει η εκπομπή μετά την έλευση της Κατερίνας Κανούργιου η οποία θα ξεκινάει στις 10 το πρωί.

Το «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου θα μπει στην μάχη μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 13/9.

Στις 6 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega με τίτλο «Mega Καλημέρα».

«Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θα αναρωτιέται κάθε πρωί στις 10 μέσα από το Open η Μπέτυ Μαγγίρα. Μαζί της θα βρίσκεται ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από το Mega στις 6/9. H εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 2 το μεσημέρι.