Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της ομάδας και η ανακοίνωση για την πρεμιέρα

31.08.2021
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της ομάδας και η ανακοίνωση για την πρεμιέρα
Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής στο Mega. Και έρχεται νωρίτερα από ό,τι νομίζαμε.

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του "Ελένη" έγινε χθες στον Βοτανικό Κήπο στο Χαϊδάρι, με την παρουσιάστρια, απαστράπτουσα και περιχαρή να μη σταματά να μιλά με όλους και για όλα.

Έκανε μάλιστα και την πρώτη ανάρτηση εδώ και έναν μήνα, ενώ στη λεζάντα "αγκάλιασε" τους συνεργάτες της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σάββα Πούμπουρα και Γιάννη Μούτσο -και εξ αποστάσεως τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που βρίσκεται στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

"Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα στον Βοτανικό κήπο ! Μαζί με τους συνεργάτες μου @elianoula , @d_ougarezos @savas_poumpouras και @ymoutsos ( ο @theodorekoutsogiannopoulos είναι στο φεστιβάλ Βενετίας ) μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ! Σας ευχαριστώ και πραγματικά χάρηκα πολύ που ξανά βρεθήκαμε ! #eleni @megatvcom", γράφει στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη και ιδού η ανάρτησή της, ενώ αμέσως μετά έχουμε τις ευχές του γιου της, Άγγελου και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου...

Ανάμεσα στα πολλά που ειπώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ξεχωρίσαμε, φυσικά, την ημερομηνία της πρεμιέρας που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:45 από τη συχνότητα του Mega.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει λοιπόν! Εν αναμονή. Όσο για τις υπόλοιπες πρεμιέρες της φετινής σεζόν, δες ΕΔΩ όλα όσα θέλεις να ξέρεις.