«Άγριες Μέλισσες»: Πότε περιμένουμε την πρεμιέρα του Γ' Κύκλου;

30.08.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Πότε περιμένουμε την πρεμιέρα του Γ' Κύκλου;
Η αντίστροφη μέτρηση για τα νέα επεισόδια έχει ήδη ξεκινήσει

Τα γυρίσματα για τον Γ' κύκλο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζονται πυρετωδώς και έχουμε ήδη και επίσημες εικόνες από αυτά.

Οι "Άγριες Μέλισσες" επιστρέφουν και χρονικά μεταφερόμαστε στο 1967 και στην περίοδο της Χούντας. Όλοι οι ήρωές μας, παλιοί και νεότεροι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες καθώς οι "λογαριασμοί" του παρελθόντος έχουν κλείσει όλοι. Τα μυστικά του χθες είναι όλα φανερά πια και τα πάντα ξεκινούν από την αρχή. Μέσα στο σκοτάδι, όμως!!!

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο ερμηνεύει ο Αιμίλιος Χειλάκης, θα είναι συνεργός του καθεστώτος και θα ανακατέψει σε τεράστιο βαθμό την τράπουλα και τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ορισμένοι θα συμμαχήσουν με το καθεστώς και θα γίνουν πληροφοριοδότες, όπως ο Μελέτης, ενώ άλλοι θα προβάλουν ισχυρή αντίσταση και τελικά θα εξοριστούν.

Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δίνει ήδη μια πρώτη γεύση της αίσθησης που θα έχουμε αυτό τον χειμώνα.

Πότε, όμως, περιμένουμε την πρεμιέρα αυτού του κύκλου; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η αυλαία για τον Γ' κύκλο της σειράς αναμένεται τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, όμως ακόμη επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε δει σχετικά. Αναμένουμε λοιπόν!