«Άγριες Μέλισσες»: Η γυναίκα που θα «κάψει» τον Δούκα και αυτή που θα τον σώσει

11.10.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η γυναίκα που θα «κάψει» τον Δούκα και αυτή που θα τον σώσει
Η δίκη του Δούκα Σεβαστού στο προσκήνιο.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταφέρεται αυτές τις μέρες η δράση στην τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1 και, όπως φαίνεται, η τύχη του πάλαι ποτέ κραταιού άντρα του Διαφανίου βρίσκεται στα χέρια γυναικών.

Εκτός από τα τρία του παιδιά και τη Δόμνα που θα καταθέσουν εναντίον του στη δίκη, φαίνεται ότι άλλη είναι η κατάθεση που θα τον "χαντακώσει".

«Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ξανά μαζί - Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο [video]

Η Ασπασία, πρώην ερωμένη του Αχιλλέα Μεγαρίτη θα εμφανιστεί και θα αποκαλύψει στο δικαστήριο τα όσα γνωρίζει για τη σχέση του Δούκα Σεβαστού με την ιστορία, γεγονός που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Όμως, η Μυρσίνη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια και να δει τον άντρα της να "βουλιάζει".

Βρίσκει έναν πρόθυμο σύμμαχο στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο διάσωσης στο οποίο επιστρατεύουν μία γοητευτικότατη γυναίκα που είναι καθόλα πρόθυμη να ψευδομαρτυρήσει (με το αζημείωτο, φυσικά)

Η γυναίκα αυτή είναι η Αντιγόνη Ζωγράφου, την οποία ερμηνεύει η Λήδα Ματσάγγου σε μια απροσδόκητη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, ύστερα από χρόνια.

«Άγριες Μέλισσες»: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Σταμίρη - Η σύλληψη, η ανάκριση και η ανατροπή

Η όμορφη γυναίκα έχει "δασκαλευτεί" από Μυρσίνη και Ακύλα και θα εμφανιστεί ενώπιων των δικαστών ως η γυναίκα με τη οποία είχε σχέση ο Δούκας και με την οποία πέρασε όλο το βράδυ του θανάτου του Θέμελη. Στόχος, φυσικά η απαλλαγή του Δούκα από κάθε υποψία, όμως το δικαστήριο δεν θα πειστεί τόσο εύκολα.

Θα "ξετινάξουν" σε ερωτήσεις τη γοητευτική γυναίκα και ίσως κάπου θα το "χάσει" εκείνη. Τότε ο Ακύλας θα αλλάξει πορεία και ακολουθώντας την... πεπατημένη θα επιχειρήσει να δωροδοκήσει τους ενόρκους. Αν τα καταφέρει, βέβαια, ανεμένεται να φανεί.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (11/10/2021) επεισόδιο.

  • Η δίκη για τη δολοφονία του Θέμελη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των τριών παιδιών του Δούκα και οι δυο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα.
  • Ο Ακύλας προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού, ενώ ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου.
  • Ο Άγγελος θα έχει μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πέτρο που θα φέρει νέα μπλεξίματα.
  • Η Ουρανία παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Μπάμπη, αλλά με κίνδυνο να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου.
  • Η Ελένη, που κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο, φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια, όπου εκεί την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.