And Just Like That: Το επίσημο trailer της σειράς μας βάσει σε mood -Και βλέπουμε τι συμβαίνει με την Carrie και τον Mr Big [video]

01.12.2021
And Just Like That: Το επίσημο trailer της σειράς μας βάσει σε mood -Και βλέπουμε τι συμβαίνει με την Carrie και τον Mr Big [video]
Η στιγμή που θα μάθουμε πού βρίσκονται και τι κάνουν η Carrie Bradshaw και η παρέα της από τη στιγμή που τους αφήσαμε στο τέλτος της ταινίας "Sex and the City 2" πριν από 11 χρόνια πλησιάζει.

Στις 9 Δεκεμβρίου με ένα διπλό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max η 10 επεισοδίων σεζόν του πολυαναμενόμενου reboot του SNTC, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Πλάι στην Sarah Jessica Parker που θα ενσαρκώσει ακόμη μια φορά το θρυλικό alter ego της, Carrie Bradshaw θα δούμε και πάλι την Kristin Davis ως Charlotte York και τη Cynthia Nixon ως Miranda Hobbs με το γνωστό κουαρτέτο να γίνεται πια και επίσημα, τρίο καθώς η Kim Catrall δεν δέχτηκα να "ξαναντυθεί" τον ρόλο της Samantha της.

Τις πρωταγωνίστριες πλαισιώνουν οι συζυγοί τους -ναι, από ότι φαίνεται, τουλάχιστον στο trailer, και οι τρεις γάμοι καλά κρατούν, ή έστω, έτσι ξεκινούν- και άρα έχουμε το "παρών" από τους Evan Handler (Harry Goldblat), David Eigenberg (Steve Brady) και φυσικά τον Chris Noth. Ο Mr Big είναι εκεί και περιμένει την Carrie στο σπίτι τους με μια αγκαλιά και ένα μπουκάλι κρασί!

Στη σειρά θα δούμε επίσης τον Mario Cantone και τον Willie Garson ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβρη και αναμένεται να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τη σχέση της Carrie και του Mr Big να λήγει με τραγικό τρόπο.

Μέχρι τότε, ιδού το trailer για να μπαίνουμε σε mood και η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται!