Σασμός: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική για τη σχέση του Στεφανή με την Άσπα [video]

01.12.2021
Σασμός: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική για τη σχέση του Στεφανή με την Άσπα [video]
Δύο χτυπήματα για τη Βασιλική στο σημερινό επεισόδιο (1/12/2021), το ένα πιο δυνατό από το άλλο.

Όσο το έκρυψαν, το έκρυψαν. Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ αποκακλύπτεται μπροστά στον Μαθιό και η συνέχεια αναμένεται εκκρηκτική. Ο Μαθιός δεν μπορεί να το χωνέψει, αλλά όταν αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική το γνώριζε και του το είχε κρατήσει μυστικό τρελαίνεται ακόμη παραπάνω και τη διώχνει μη δεχόμενος καμία από τις εξηγήσεις του.

Οι εντάσεις του Μαθιού με τον Αστέρη συνεχίζονται και η Καλλιόπη παραξενεύεται. Προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει μεταξύ τους, όμως κανείς από τους δυο δεν παίρνει το ρίσκο να ξεστομίσει την αληθεια. Ακόμη το μυστικό κρατιέται μακριά από τη... φωτιά!

Στο μεταξύ, η απόφασή της Καλλιόπης να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Εκείνος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ώστε ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του.

Από την άλλη πλευρά, η Άσπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό, γιατί ως γνωστόν, εκείνος γνώριζε για την παράνομη σχέση του Στεφανή και δεν είχε πει κουβέντα στη Βασιλική.

Ιδού και η στιγμή όπου η Βασιλική μαθαίνει για την απιστία του άντρα της και στη συνέχεια το trailer του σημερινού επεισοδίου για μια πιο ολοκληρωμένη γεύση.