Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ: "Μη γίνει κανένα κακό και χρειαστεί να λείπεις άλλα 20 χρόνια" [video]

02.12.2021
Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί την Αργυρώ: "Μη γίνει κανένα κακό και χρειαστεί να λείπεις άλλα 20 χρόνια" [video]
Η σχέση της με τον Αστέρη δεν ευχαριστεί καθόλου τον αδελφό του, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τη σταματήσει.

Ο Μαθιός έμαθε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και δεν λέει να το χωνέψει. Έδιωξε, μάλιστα, από κοντά του τη Βασιλική όταν κατάλαβε ότι εκείνη γνώριζε και δεν του είχε πει κάτι. Καθώς βλέπει ότι ο αδελφός του δεν παίρνει από λόγια επιδιώκει να συναντήσει την Αργυρώ. Η συνάντηση αυτή γίνεται τελικά και ο Μαθιός δίνει στην Αργυρώ τελεσίγραφο, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Εκείνη τον αντιμετωπίζει δίχως φόβο, όμως ο Μαθιός γίνεται εμμέσως απειλητικός εμπλέκοντας σαφώς και τον αδελφό της αφού "εδώ αυτές τις υποθέσεις τις λύνουν οι άντρες της οικογένειας". "Μη γίνει κανένα κακό και χρειαστεί να λείπεις για ακόμη 20 χρόνια", της λέει χαρακτηστικά. Ο Αστέρης θα μάθει για τη συνάντηση αυτή και θα τσακωθεί άγρια με τον αδελφό του. Ιδού και ένα sneak peak από τη συγκεκριμένη σκηνή.

Ως προς τις εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα, η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Η Στέλλα ενημερώνει τον Κώστα για τις νομικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα είναοι έξαλλη ως γυναίκα έχοντας δει την κατάσταση στην οποία ο ίδιος έφερε την Άσπα.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική. Τους δίνει την ευχή της να στεφανωθούν αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Τι θα ζητήσει από τους δυο ερωτευμένους; Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

Ιδού και το trailer ολοκληρωμένο: