Έτοιμο το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν

17.06.2010
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha Kριστόφ Μάινους στη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε για την ολοκλήρωση της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, δίνοντάς μας και μια γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha Kριστόφ Μάινους στη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε για την ολοκλήρωση της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, δίνοντάς μας και μια γεύση για το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν. Τρία νέα real life προγράμματα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Στο «Real Housewives of Kolonaki» θα δούμε τη ζωή τεσσάρων γυναικών που βιώνουν το δικό τους sex and the city, ενώ το «Clueless Genius» είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το stand up comedy με τις γνώσεις. Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού εντάσσεται το «I Love my Country», ένα τηλεπαιχνίδι... πατριδογνωσίας με πρωταγωνιστές Έλληνες celebrities, το οποίο θα εξελιχθεί σε 8 επεισόδια.

Ακλόνητοι παραμένουν στις θέσεις τους όλοι οι σταρ του σταθμού: ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Τσαντίρι» του, η Ελένη Μενεγάκη στο πρωινό και ίσως ένα βραδινό concept, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» της, η Ρούλα Κορομηλά με το «Greek Idol 2», η Ναταλία Γερμανού αλλά και ο Έκτορας Μποτρίνι με τον «Εφιάλτη» αλλά και ένα νέο reality, που θα έχει τον τίτλο «Secret Chef». Σ’ αυτό παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν καμία σχέση με τη μαγειρική θα καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν ταλέντο στην κουζίνα.