Στο σπίτι του «Βig Brother»

28.09.2010
Σχεδόν έτοιμο είναι το σπίτι του «Big Brother», που από τις 3 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τους 14 παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Σχεδόν έτοιμο είναι το σπίτι του «Big Brother», που από τις 3 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει τους 14 παίκτες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και εντυπωσιακό οίκημα 400 τ.μ. Ο κήπος φτάνει τα 300 τ.μ., ενώ υπάρχει και ένας ιδιαίτερος εξωτερικός χώρος 375 τ.μ., ο οποίος ονομάζεται «Arena» και θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των παικτών. Οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι, φωτεινοί και με χαρούμενα χρώματα, όπως και το design των επίπλων, που είναι μοντέρνο, νεανικό, με πολλά στοιχεία pop art.

Μία από τις πολλές καινοτομίες του ριάλιτι είναι ότι στο σπίτι θα υπάρχει ειδικό τηλέφωνο, με το οποίο ο «Big Brother» θα επικοινωνεί με τους παίκτες. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του Alpha, πρόκειται για ένα ξεχωριστό «Big Brother» γεμάτο περιπέτειες και μυστικά! Οι 14 παίκτες που θα συμμετέχουν θα κάνουν μια μοναδική διαδρομή περίπου 100 ημερών, πλούσια σε δράση, ανταγωνισμό, αγωνία, συγκίνηση και άλλα έντονα συναισθήματα. Συνολικά 42 κάμερες και 80 μικρόφωνα θα καλύπτουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ενώ 130 άτομα θα εργάζονται καθημερινά για την παραγωγή του και άλλα 50 θα απασχολούνται στα live.