Επαγγελματίες κριτές

30.09.2010
Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Ερβέ Προνζάτο είναι οι τέσσερις κριτές που θα επιλέξουν τον Έλληνα "Top chef". Ο ΑΝΤ-1 μπαίνει στο παιχνίδι των μαγειρικών reality με ένα κόνσεπτ που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Απόστολος Τραστέλης και ο Ερβέ Προνζάτο είναι οι τέσσερις κριτές που θα επιλέξουν τον Έλληνα "Top chef". Ο ΑΝΤ-1 μπαίνει στο παιχνίδι των μαγειρικών reality με ένα κόνσεπτ που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Η διαφορά του από το "Master chef" που θα δούμε στο MEGA, είναι ότι το συγκεκριμένο reality απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες. Μετά από πολλές αναζητήσεις οι υπεύθυνοι του καναλιού κατέληξαν σε τέσσερις top επαγγελματίες της γαστρονομίας. Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν χρειάζεται συστάσεις αφού είναι από τους πιο αγαπημένους του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι σεφ και ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου, ο Απόστολος Τραστέλης είναι ιδιοκτήτης διάσημων ελληνικών εστιατορίων και θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους restaurateur και ο Ερβέ Προνζάτο είναι Γάλλος σεφ, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Μένει τώρα να ανακοινωθεί ο παρουσιαστής για να πιάσουν οι υποψήφιοι τις κουτάλες, βάζοντας αυτοί τη δική τους γεύση στο μενού του ΑΝΤ-1.