Το φιλί του Ιούδα και ο εφιάλτης του Στέφανου

17.11.2009
Ποια είναι η βόμβα μεγατόνων που θα... σκάσει για τη ζωή του Στέφανου στα «Μυστικά της Εδέμ» και πώς συνδέονται με αυτήν ο Μάνος και ο Πέτρος Ρούσσος, ενώ εκείνος θα βρεθεί να φιλιέται με τη Μελίτα;

Ποια είναι η βόμβα μεγατόνων που θα... σκάσει για τη ζωή του Στέφανου στα «Μυστικά της Εδέμ» και πώς συνδέονται με αυτήν ο Μάνος και ο Πέτρος Ρούσσος, ενώ εκείνος θα βρεθεί να φιλιέται με τη Μελίτα;

Ο αινιγματικός Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου) έχει ζήσει μια κόλαση και οι υπαίτιοι είναι ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) και ο Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης), που τον βοήθησε να τη βγάλει καθαρή! Οι ανατροπές που θα έρθουν στην αγαπημένη σειρά του Mega που χτυπάει κόκκινο στις τηλεθεάσεις κόβουν την ανάσα. Όπως και οι αποκαλύψεις! Το ΛΟΙΠΟΝ ξετρυπώνει τα πάντα, παρόλο που οι εξελίξεις κρατιούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πόνος και νέος έρωτας
Ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος και πόσο πόνο κρύβει μέσα του για να έχει τόσο πολύ μίσος για τον Μάνο και τον Πέτρο Ρούσσο; Η μητέρα του Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου), που βρέθηκε άδικα στη φυλακή για υπόθεση πλαστών πινάκων από τον Μάνο και τον Πέτρο Ρούσσο, είναι μόνο η αρχή στον... μίτο των εξελίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Στέφανου δεν άντεξε και αυτοκτόνησε! Αυτό σημάδεψε βαθιά τον Στέφανο, ο οποίος ορκίστηκε εκδίκηση.

Έτσι, αυτές τις μέρες θα τον δούμε να φιλιέται με τη Μελίτα (Χρύσα Παπά), έχοντας όμως άλλα σχέδια στο μυαλό του για το απώτερο μέλλον, ενώ προς το παρόν δεν θα υπάρξει ειδύλλιο μεταξύ τους. Όμως, δεν είναι μόνο αυτό το φιλί του Ιούδα! Ένας νέος έρωτας έρχεται να τινάξει την «Εδέμ» στον... αέρα, αφού είναι κι αυτός «δάκτυλος» του Στέφανου.

Το μυστηριώδες πρώην αφεντικό του Μάνου, ο Δημήτρης Μπέλλος, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Καλαθάς, επανέρχεται δυναμικά και διεκδικεί ερωτικά τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη), η οποία ενδίδει. Μόνο που πίσω και από αυτόν τον έρωτα κρύβεται η προδοσία και στόχος είναι να αποκαλυφθούν οι ένοχοι αλλά και να διαλυθεί η παρέα της Φεγγαρόπετρας!