Αγρότης μόνος... έψαχνε

16.11.2009
Ούτε μόνος είναι, ούτε ψάχνει να βρει νύφη ο Χρήστος από την Κύθνο, τον οποίο γνωρίσαμε στο ριάλιτι του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει». Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του -για την ακρίβεια τον βρήκε εκείνη- πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Ούτε μόνος είναι, ούτε ψάχνει να βρει νύφη ο Χρήστος από την Κύθνο, τον οποίο γνωρίσαμε στο ριάλιτι του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει». Βρήκε τη γυναίκα της ζωής του -για την ακρίβεια τον βρήκε εκείνη- πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι. Η ιστορία τους ξεκίνησε κάπως έτσι. Ο Χρήστος, 41 ετών, μένει στην Κύθνο και ήταν ο μοναδικός ψαράς στην παρέα των αγροτών που γνωρίσαμε τον περασμένο Ιούνιο μέσα από τον Alpha. Η Ευαγγελία είναι πωλήτρια, 38 ετών και ζει σε ένα νησί των Κυκλάδων. Άτομα του στενού της περιβάλλοντος παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «Αγρότης μόνος ψάχνει», είδαν τον Χρήστο και της είπαν: «Αυτός ο άντρας σου ταιριάζει» και την προέτρεψαν να του στείλει γράμμα.

«Είδα το τρέιλερ κι ένιωσα κάτι περίεργο»
Η Ευαγγελία είδε το τρέιλερ και στη συνέχεια μπήκε στο site του καναλιού και διάβασε το βιογραφικό του. «Ένιωσα κάτι περίεργο από την πρώτη στιγμή που τον είδα», μας είπε. Έτσι, αποφάσισε να του στείλει γράμμα. Μερικές μέρες αργότερα συνειδητοποίησε ότι, αν τελικά την επέλεγε, θα έπρεπε και η ίδια να βγει στην τηλεόραση: «Αυτό ήταν κάτι που δεν γνώριζα όταν έστειλα το γράμμα και, φυσικά, κάτι που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω. Αποφάσισα λοιπόν να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους της εκπομπής και να τους πω ότι δεν θέλω να βγω στην τηλεόραση, επειδή οι γονείς μου δεν το γνωρίζουν (σ.σ.: αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύουμε το επίθετο και τη φωτογραφία της Ευαγγελίας). Εκείνοι με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως φυσικά και ότι το γράμμα μου θα φτάσει στα χέρια του Χρήστου». Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ! Οι μέρες περνούσαν και η Ευαγγελία, βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Μέσω του Δήμου Κύθνου λοιπόν βρήκε το επώνυμο του Χρήστου και στη συνέχεια το τηλέφωνό του και επικοινώνησε μαζί του.

Έρωτας κεραυνοβόλος
Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή κι έτσι έπειτα από ατέλειωτες τηλεφωνικές συνομιλίες αποφάσισαν να συναντηθούν. «Τότε ήταν αδύνατον να λείψω από τη δουλειά. Είπα όμως ψέματα ότι πρέπει να πάω σε ένα γιατρό στην Αθήνα και πήγα στην Κύθνο. Όταν τον συνάντησα από κοντά, ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο». Πέρασαν μόνο μία μέρα μαζί, όπως αποδείχτηκε όμως ήταν αρκετή για να έρθουν πολύ κοντά. Η Ευαγγελία και ο Χρήστος κράτησαν μυστική τη συνάντησή τους από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Τι θα έκανε η Ευαγγελία στην περίπτωση που καλούσαν τον Χρήστο να πάει; «Τίποτα, γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα ήθελα να πάει, γιατί μπορεί να γνώριζε κάποια άλλη και να τον έχανα. Οπότε, μάλλον στάθηκα τυχερή και σε αυτή την περίπτωση», μας είπε γελώντας. O Χρήστος και η Ευαγγελία συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και, αν όλα πάνε καλά, ίσως σύντομα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.