Με 18 παιδιά έγιναν ριάλιτι

17.11.2009
Εχουν 18 παιδιά, περιμένουν το 19ο και η ζωή τους έγινε ριάλιτι στο αμερικάνικο κανάλι TLC. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, υπάρχει ενδιαφέρον και από ελληνικό κανάλι

Εχουν 18 παιδιά, περιμένουν το 19ο και η ζωή τους έγινε ριάλιτι στο αμερικάνικο κανάλι TLC. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, υπάρχει ενδιαφέρον και από ελληνικό κανάλι να φέρει στη χώρα μας το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι Ντούγκαρ είναι μία από τις πιο γνωστές οικογένειες στην Αμερική. Στην αρχή τους καλούσαν σε διάφορες εκπομπές, αλλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν τόσο μεγάλο, που το δίκτυο TLC αποφάσισε να κάνει τη ζωή τους ριάλιτι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, παντρεύτηκε, αλλά δεν ήθελε να κάνει αμέσως παιδιά. Μια αποβολή λίγα χρόνια αργότερα τους έκανε να αλλάξουν γνώμη και να ορκιστούν ότι δεν θα παίρνουν πια προφυλάξεις. Το πρώτο τους παιδί, ο Τζόσουα Τζέιμς, γεννήθηκε το 1988. Σήμερα έχουν 8 κορίτσια, 10 αγόρια, ενώ περιμένουν και το 19ο παιδί. Τα ονόματα όλων των παιδιών τους αρχίζουν από το γράμμα J (Jill, Joseph, Josial, Jason κ.ά.). Μένουν σε ένα τεράστιο σπίτι, τα μεγαλύτερα παιδιά προσέχουν τα μικρότερα, ενώ για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν πούλμαν! Όσο για το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, παραμένει αμείωτο εδώ και αρκετά χρόνια.

Τα νέα έφτασαν και στην Ελλάδα και η ιδέα άρεσε πολύ στους υπεύθυνους μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Έτσι, έστειλαν τα λαγωνικά τους να βρουν μια αντίστοιχη οικογένεια. Και μπορεί να μη βρήκαν με 18 παιδιά, βρήκαν όμως με 9, και μάλιστα καλλιτεχνική! Ο μπαμπάς είναι μουσικός, ενώ αρκετά από τα παιδιά, παράλληλα με το σχολείο, ασχολούνται και με τα καλλιτεχνικά. Η πρόταση έχει ήδη γίνει και αναμένεται η απάντηση. Κ.Σ.