Στόχος το παγκόσμιο ρεκόρ

13.11.2009
Το «Domino Day» έρχεται με 4.800.000 κομμάτια dominoes σε 14.000 τ.μ., 89 κατασκευαστές από 11 χώρες -ανάμεσά τους και δύο Ελληνίδες-, 4 δοκιμασίες κατασκευαστών και 7 θεματικές ενότητες, που θα μας ταξιδέψουν στον πλανήτη Γη.

Το «Domino Day» έρχεται με 4.800.000 κομμάτια dominoes σε 14.000 τ.μ., 89 κατασκευαστές από 11 χώρες -ανάμεσά τους και δύο Ελληνίδες-, 4 δοκιμασίες κατασκευαστών και 7 θεματικές ενότητες, που θα μας ταξιδέψουν στον πλανήτη Γη. Ο Alpha μας προσκαλεί το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00 σε μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη πλούσιο θέαμα και δυνατά συναισθήματα!

Θα καταφέρουν να καταρρίψουν και φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ; Το βράδυ της Παρασκευής 4.800.000 κομμάτια dominoes θα πέσουν μπροστά στα μάτια μας προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα, μια παλέτα χρωμάτων, εικόνων και θεμάτων που θα μας κόψει την ανάσα.

Ογδόντα εννιά μέλη της ομάδας βρίσκονται από τις 20 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες στην κατασκευή ενός θεματικού πάρκου με εικόνες από τα πιο όμορφα και πιο εντυπωσιακά σημεία του πλανήτη μας.

Στόχος τους να περάσουν με επιτυχία τις 4 μεγάλες προκλήσεις-δοκιμασίες και να ρίξουν όλα τα dominoes σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ!

Φέτος οι δοκιμασίες των κατασκευαστών ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε δυσκολία. Ο Mr Domino τις δημιούργησε εμπνεόμενος από τα 4 στοιχεία της φύσης: νερό, αέρας, γη, φωτιά. Ειδικά η τέταρτη δοκιμασία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς θα χρησιμοποιηθούν μεταλλικά dominoes, προκειμένου να συμπληρωθεί η σειρά που οδηγεί στο ρεκόρ.

Παρουσιαστές θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Θέμης Γεωργαντάς από το στούντιο του Alpha στην Αθήνα, ενώ την περιγραφή από την Ολλανδία θα κάνει ο Κώστας Ζήκος.