Το «Guiness Show» είναι αντρική υπόθεση

12.03.2010
Μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Λορέντζο Καριέρε θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στη Ρώμη για το νέο κύκλο του «Guiness Show» στο Μεγάλο Κανάλι.

Μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Λορέντζο Καριέρε θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στη Ρώμη για το νέο κύκλο του «Guiness Show» στο Μεγάλο Κανάλι. Ο Γιώργος Λιανός στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μετεγγραφή του από το κανάλι του Αμαρουσίου μιλάει στο ΛΟΙΠΟΝ για το νέο σόου τονίζοντας πως είναι πια αντρική υπόθεση.

Παρακολούθησες το τηλεπαιχνίδι;

«Ναι, το είχα παρακολουθήσει και μου άρεσε. Με το που μου έγινε η πρόταση να κάνω κάποιο δοκιμαστικό ενδιαφέρθηκα πολύ, γιατί είναι μια μεγάλη παραγωγή στην οποία συμμετέχει το Μega, αλλά είναι και ένα νέο βήμα για μένα».

Αντικαθιστάς την Κατερίνα Στικούδη...

«Δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί θα είμαστε τρεις στην εκπομπή. Δεν έγινε αντικατάσταση ενός προσώπου. Θα έλεγα ότι το "Guiness" είναι πια αντρική υπόθεση».

Συναντηθήκατε με τον Κώστα και τον Λορέντζο;

«Εννοείται. Κάναμε μαζί δοκιμαστικά και μπορώ να πω πως το πρόγραμμα θα είναι φοβερά υποσχόμενο!».

Το οποίο σημαίνει ότι έχεις κλείσει το κεφάλαιο ΑΝΤ1;

«Δεν είχα ούτε έχω συμβόλαιο με ένα συγκεκριμένο κανάλι. Μου έγινε η πρόταση και τη δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Δεν έχω κλείσει κάποια πόρτα και έχω ανοίξει άλλη. Το Mega σαφώς είναι ένα νέο κεφάλαιο. Τώρα, αν αυτό εξελιχθεί σε μόνιμη συνεργασία, δεν είναι στο χέρι μου».

Έχεις μιλήσει με τους επιτελείς του ΑΝΤ1;

«Έχω μιλήσει με κάποιους φίλους μου που δουλεύουν στο κανάλι και ζήτησα τη γνώμη τους. Αρκετοί ήταν θετικοί, γιατί είναι κάτι πιο πρωταγωνιστικό. Τους αρέσει που σιγά σιγά αυτή η προσπάθεια στα τηλεοπτικά αποκτά πιο σταθερά βήματα».

Αυτή η πρόταση σε θέτει πια πρωταγωνιστή μιας εκπομπής. Θα επέστρεφες με τον ίδιο ρόλο στο «X-Factor»;

«Δύσκολη ερώτηση. Ανάλογα με τα δεδομένα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής. Το "Χ-Factor" το έκανα με πολλή αγάπη και ήταν η αρχή στην προσπάθειά μου να κάνω κάποια πράγματα τηλεοπτικά. Οπότε το βλέπω και συναισθηματικά. Απλώς όταν γίνει -αν γίνει- αυτή η πρόταση, θα το εκτιμήσω».

Πόσο θα μείνετε στη Ρώμη;

«Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 25 ημέρες».

Να φανταστώ ότι θα πάρεις μαζί σου και την Ανθή;

«Δεν θα έρθει τις πρώτες ημέρες, γιατί έχει ωτίτιδα και δεν μπορεί να ταξιδέψει. Σίγουρα όμως θα έρθει τη Μεγάλη Εβδομάδα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ