Οι εμπειρίες μου στο «X-Factor»

24.03.2010
Θυμάστε τον Νίκο Μουρατίδη στο «X-Factor» που ήταν συνεχώς με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι; Η κάμερα τον είχε πιάσει πολλές φορές να τραβάει φωτογραφίες στη διάρκεια των live.

Θυμάστε τον Νίκο Μουρατίδη στο «X-Factor» που ήταν συνεχώς με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι; Η κάμερα τον είχε πιάσει πολλές φορές να τραβάει φωτογραφίες στη διάρκεια των live. Κι όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν καθόλου τυχαίο...

Ο κριτής του talent show του ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες δύο πολυτελή φωτογραφικά λευκώματα με τον τίτλο «Οι εμπειρίες μου στο X-Factor 1 & 2». Ο Νίκος Μουρατίδης παραθέτει σε αυτά τις αναμνήσεις του σε πρώτο πρόσωπο, ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να δουν εκατοντάδες παρασκηνιακές φωτογραφίες που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ, να θυμηθούν όλα τα τραγούδια που είπαν οι υποψήφιοι, να διαβάσουν τα βιογραφικά τους και να αποκτήσουν αυτόγραφα από τους πιο δημοφιλείς. Από το φακό του δεν ξέφυγε και ο Σάκης Ρουβάς. Όπως τονίζει ο δημιουργός τους: «Ο Σάκης πάντα με άφηνε να τον βγάζω φωτογραφίες, ακόμα και όταν ήταν αξύριστος, άντυτος, αχτένιστος και ιδρωμένος, δηλαδή στις πρόβες. Αλλά τον έχω και με όλα τα κοστούμια που φόρεσε σε όλα τα live». Με αφορμή την κυκλοφορία των λευκωμάτων θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία και Λεμεσό, όπου θα τραγουδήσουν ο Σταύρος, η Ήβη, ο Hovig και άλλα παιδιά που συμμετείχαν στο «X-Factor».