Η Μανωλίδου έραβε, ο Φερεντίνος γάζωνε...

26.03.2010
Ναι, η Ελλάδα έχει ταλέντα. Κι άλλα... Κι άλλα... Ανεξάντλητη πηγή. Ε, και αν δεν είναι όλοι 100% γκάγκαροι, έχουμε και... ιμιτασιόν.

Ναι, η Ελλάδα έχει ταλέντα. Κι άλλα... Κι άλλα... Ανεξάντλητη πηγή. Ε, και αν δεν είναι όλοι 100% γκάγκαροι, έχουμε και... ιμιτασιόν.

Με αυτούς και με τους άλλους ο ΑΝΤ1 κατάφερε λίαν αξιοπρεπώς να επανεκκινήσει ένα ριάλιτι που άρεσε πάντα και έδινε καλά νούμερα από την AGB στο κανάλι. Έτσι, το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» επανέκαμψε το περασμένο Σάββατο στο κανάλι του Αμαρουσίου και μας προσέφερε ένα ικανοποιητικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, στο πάνελ της κριτικής επιτροπής. Η Ευγενία θα έλεγα ότι κατρακυλάει καλλιτεχνικά (από τα πόντιουμ στα ριάλιτι), αλλά μεταβάλλεται σε μια πολύ ικανή και ελκυστική τηλεπερσόνα, που σίγουρα μπορεί να γράψει τη μικρή της ιστορία στον ουτοπικό γυάλινο κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Μανωλίδου, λοιπόν, ήταν άριστη στο νέο ρόλο της, όμορφη, γκελάτη, εύστοχη στις παρατηρήσεις της. Δίπλα στον Ηλία Ψινάκη και στον Βαγγέλη Περρή στάθηκε ισάξια και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Άλλη ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος. Ήταν σε μεγάλα κέφια και είχε συγκεκριμένο ρόλο και τρόπο να σχολιάζει τους διαγωνιζόμενους ή να... διαγωνίζεται και ο ίδιος, π.χ., τοποθετώντας τα ποτήρια πάνω στο κεφάλι του, όπως ένας Κύπριος διαγωνιζόμενος. Είχαμε καιρό να δούμε Φερεντίνο 100%.

Η παραγωγή επέλεξε ένα παλιό κινηματοθέατρο για να γλιτώσει τα έξοδα του στούντιο και της μεταφοράς των θεατών. Η σκηνή, αν και στενή, βοήθησε λόγω βάθους να λειτουργήσει άνετα το σόου.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, πραγματικά είχαν ταλέντο! Και το καταλαβαίνει κάποιος αν συγκρίνει το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» με το «Greek Idol» του Alpha, όπου η παραγωγή φαίνεται να έχει χάσει τα νερά της. Η μέρα με τη νύχτα η σύγκριση!