Κάτι ψήνουν οι celebrities

09.04.2010
Eπειτα από ένα χρόνο προβολής, 170 εμπνευσμένα μενού, 510 απολαυστικές συνταγές, 20.000 αιτήσεις συμμετοχής και 170 ερασιτέχνες σεφ το «Κάτι ψήνεται» βάζει στην κουζίνα και τους celebrities.

Eπειτα από ένα χρόνο προβολής, 170 εμπνευσμένα μενού, 510 απολαυστικές συνταγές, 20.000 αιτήσεις συμμετοχής και 170 ερασιτέχνες σεφ το «Κάτι ψήνεται» βάζει στην κουζίνα και τους celebrities. Την Κυριακή 11 Απριλίου τις κουτάλες πιάνουν μια ηθοποιός, ένας μουσικός, μια δημοσιογράφος και ένας παρουσιαστής.

Η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου σερβίρει κοτόπουλο γεμιστό με μπέικον και λιαστές ντομάτες και δηλώνει στους συμπαίκτες της ότι, αν κερδίσει, θα προσφέρει τα χρήματα (5.000 ευρώ) στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα». Ο Ζακ Στεφάνου ζητάει τη συνδρομή της μητέρας του για να αποφασίσει τι θα μαγειρέψει στους καλεσμένους του. Κι αφού καταλήγει στο κυρίως πιάτο, που είναι κοτόπουλο στιφάδο με λινγκουίνι, βάζει και τον ντράμερ του να τον «βοηθάει» παίζοντας με τις κατσαρόλες και τα τηγάνια! Ο γνωστός τραγουδιστής θέλει πολύ να κερδίσει, για να δωρίσει τα χρήματα στην «Κιβωτό». Η Μαρία Καλπάκη μαγειρεύει ρολό με κιμά και εκφράζει την επιθυμία της, στην περίπτωση που αναδειχθεί νικήτρια, τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού». Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαγειρεύει φιλέτο κοτόπουλο με ρύζι γιασεμιού και κινέζικα λαχανικά. Αλλά έχει κι αυτός βοηθό, το φίλο του Χρήστο Τσιέρα. Στόχος του να κερδίσει τα χρήματα για να τα προσφέρει στο «Μαζί για το παιδί».