Χρόνια πολλά, Γιώργο

07.05.2010
Ο γνωστός δημοσιογράφος συγκινήθηκε πολύ, στη συνέχεια όμως επιστράτευσε το χιούμορ του και θυμήθηκε μαζί με τους «εισβολείς» σημαντικές στιγμές από την πορεία του στο σταθμό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος συγκινήθηκε πολύ, στη συνέχεια όμως επιστράτευσε το χιούμορ του και θυμήθηκε μαζί με τους «εισβολείς» σημαντικές στιγμές από την πορεία του στο σταθμό. Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που τον περίμενε. Ο πρόεδρος του ομίλου του ΑΝΤ1 Μίνως Κυριακού επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να του πει τα χρόνια πολλά και να του θυμίσει ότι εκκρεμεί ένα ταξίδι στην Κούβα. Πρόκειται για ένα δώρο που του έγινε με αφορμή τα πρώτα 10 χρόνια του στο κανάλι. Λόγω έλλειψης χρόνου όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πραγματοποίησε ποτέ αυτό το ταξίδι.

Εκπλήξεων συνέχεια, με τη σύζυγό του Τίνα Παπαδέλη να μιλάει γι’ αυτόν πρώτη φορά δημόσια, αλλά και την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» να του δίνει τις ευχές της με ένα πρωτότυπο βίντεο. Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα του έκανε δώρο το διάσημο πλέον... Κωστάκη! Δύο πολύ όμορφα δώρα συγκίνησαν ακόμη περισσότερο τον Γιώργο Παπαδάκη, ένα επίχρυσο μικρόφωνο και ένα λεύκωμα με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία του στον ΑΝΤ1, που του προσέφεραν οι συνεργάτες του. «Όλη μου η ζωή είναι εδώ», είπε ο δημοσιογράφος, ευχαριστώντας όλους αυτούς που δούλεψαν ή συνεχίζουν να δουλεύουν μαζί του, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει «συγγνώμη» από τους τεχνικούς της εκπομπής, τους οποίους, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ταλαιπωρεί» όλα αυτά τα χρόνια!