Πάρτι «Με αγάπη»

25.05.2010
Περισσότερα από 1.000 χαμόγελα χάρισε στους μικρούς του φίλους το «Με αγάπη» στο πάρτι που διοργάνωσε τον περασμένο Ιανουάριο.

Περισσότερα από 1.000 χαμόγελα χάρισε στους μικρούς του φίλους το «Με αγάπη» στο πάρτι που διοργάνωσε τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως, θέλει να χαρίσει ακόμα περισσότερα! Γι’ αυτό η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της διοργάνωσαν ένα ακόμα πάρτι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 15 Μαΐου περισσότερα από 500 παιδιά από σωματεία, ιδρύματα και φορείς της Θεσσαλονίκης ήταν καλεσμένα σε ένα πάρτι «Με αγάπη» στον Εκθεσιακό Χώρο της HELEXPO. Οι μικροί καλεσμένοι και οι συνοδοί τους χόρεψαν, μεταμόρφωσαν τα πρόσωπά τους με face painting, διασκέδασαν με διάφορα δρώμενα, δοκίμασαν λιχουδιές και αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα από πολλές εκπλήξεις!

Με αυτό το πάρτι η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της θέλησαν να δώσουν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά ιδρυμάτων και σωματείων της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τα ευχαριστήσουν για τις δυνατές στιγμές που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν εδώ και 3 χρόνια στην εκπομπή.