Α/Κ'16: Ηλιοβασιλέματα

27.02.2016
Το ροζ και το ροδακινί είναι χρώματα που κυριαρχούν κυρίως στα χείλη όμως τη νέα σεζόν βλέπουμε πως οι αποχρώσεις αυτές κυριαρχούν και στα βλέφαρα. Οι αποχρώσεις αυτές είναι απαλές και ωραίες όπως είδαμε στον οίκο Dior . Το ροζ είναι πλέον ένα από τα κυριάρχα χρώματα στα βλέφαρα και είναι ένα πολύ κολακευτικό χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες. Η τάση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Altuzarra όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αλλά και στους οίκους Giamba, Jill Stuart και Rahul Mishra και όχι μόνο.

Το ροζ και το ροδακινί είναι χρώματα που κυριαρχούν κυρίως στα χείλη όμως τη νέα σεζόν βλέπουμε πως οι αποχρώσεις αυτές κυριαρχούν και στα βλέφαρα. Οι αποχρώσεις αυτές είναι απαλές και ωραίες όπως είδαμε στον οίκο Dior . Το ροζ είναι πλέον ένα από τα κυριάρχα χρώματα στα βλέφαρα και είναι ένα πολύ κολακευτικό χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες.

Η τάση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Altuzarra όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αλλά και στους οίκους Giamba, Jill Stuart και Rahul Mishra και όχι μόνο.