Νέα σειρά περιποίησης Dove DermaSpa

20.02.2016
Για πρώτη φορά στο Dove, οι τελευταίες εξελίξεις στη δερματολογική φροντίδα συνδυάζονται με την απίστευτη εμπειρία ενός spa! Το Dove παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά Dove DermaSpa, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ενυδάτωση της επιδερμίδας αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί ρουτίνα, αλλά στιγμή απόλαυσης!

Σχεδιασμένη να ξυπνά τις αισθήσεις και να βοηθάει τις γυναίκες να αποκτήσουν καλύτερη σχέση με το σώμα τους, η νέα σειρά Dove DermaSpa έρχεται για να υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η στιγμή που περνάμε με τον εαυτό μας. Αυτή τη «στιγμή», το Dove την ονομάζει "me-time”. Το πιο σημαντικό “me-time” είναι η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας, η ενυδάτωση και η φροντίδα της, γιατί όλα αυτά μας χαρίζουν μια αίσθηση χαλάρωσης!

Η νέα σειρά Dove DermaSpa, αποτελείται από κρέμες σώματος, βελούδινες λοσιόν και μεταξένια έλαια, όλα ενισχυμένα με την τεχνολογία Cell-MoisturisersTM την τελευταία εξέλιξη στη δερματολογική φροντίδα!

Τεχνολογία Cell-MoisturisersTM: ένα καινοτόμο ενυδατικό και θρεπτικό σύμπλεγμα, που περιέχει φυτικά έλαια που δρουν στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος αφυπνίζοντάς τα, με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος! Για πρώτη φορά, το Dove χρησιμοποιεί σε μια σειρά σώματος την τεχνολογία που χρησιμοποιεί σε προϊόντα περιποίησης προσώπου!

Παράλληλα με την προηγμένη σύνθεση, η νέα σειρά Dove DermaSpa έχει και μοναδικά αρώματα. Σε συνεργασία με την Ann Gottlieb, παγκοσμίου φήμης δημιουργό αρωμάτων και σύμβουλο στους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου, η σειρά DermaSpa μαγεύει με τα διακριτικά της αρώματα φέρνοντας μια πραγματική εμπειρία spa στο σπίτι.

Γνωρίστε τις 4 πολυτελείς πλατφόρμες Dove DermaSpa: την Goodness³, την Uplifted+, τη Youthful Vitality και τη Summer Revived, νιώστε ευεξία και ενυδάτωση και επαναπροσδιορίστε τη σχέση με το σώμα σ

Επιλέξτε τη σειρά Dove DermaSpa που σας ταιριάζει και μετατρέψτε την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας σε στιγμή απόλαυσης!