Αποσμητικά Dove Original: Αποτελεσματική προστασία, όμορφη επιδερμίδα!

20.02.2016
Το Dove φροντίζει καθημερινά τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργώντας προϊόντα περιποίησης, που την προστατεύουν και αναδεικνύουν την αληθινή oμορφιά της. Περισσότερες από 80 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως εμπιστεύονται τα αποσμητικά Dove, καθώς είναι σχεδιασμένα να παρέχουν 48ωρη προστασία και φροντίδα στη γυναικεία επιδερμίδα.

Το Dove Original, το αποσμητικό-σταθμός στην ιστορία αποσμητικών Dove, αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητά του και την αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στο δέρμα. Το Dove Original είναι διαφορετικό σε σχέση με τα απλά αποσμητικά, γιατί είναι το μόνο που περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα Dove και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείται ξυράφι στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, αφαιρείται περίπου έως το 36% της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας. Το Dove Original, ενυδατώνει και βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία φραγμού και ο αποτελεσματικός έλεγχος της ισορροπίας της υγρασίας στην επιδερμίδα. Έτσι η επιδερμίδα διατηρείται απαλή και σας βοηθά να νιώθετε πραγματικά άνετα και όμορφα.

Νιώσε και εσύ τη διαφορά των αποσμητικών Dove Original σε σχέση με τα απλά αποσμητικά!