Sì, Rose Signature το Eau de Parfum του Giorgio Armani

07.03.2016
Δυνατό. Ευαίσθητο. Γαλήνιο. Το Sì Eau de Parfum ενσαρκώνει όλα όσα συμβολίζει η γυναίκα σήμερα. Μια γυναίκα που τολμά να πει 'ναι' στη ζωή και στην ευτυχία. Το Sì ενσαρκώνει την ατρόμητη κομψότητα και την ακαταμάχητη παρουσία της. Η έντονα θηλυκή επανερμηνεία του κλασικού eau de parfum περιλαμβάνει και δύο νέες συμφωνίες τριαντάφυλλου ώστε να δώσει μια απροσδόκητη ανατροπή στο χαρακτηριστικό Sì chypre. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία από τον Giorgio Armani ενός πέπλου αποπλάνησης, μιας ωδής στο τριαντάφυλλο και στην αιώνια ομορφιά του, που τυλίγει το σώμα σαν μια μεταξένια δημιουργία.

Δυνατό. Ευαίσθητο. Γαλήνιο. Το Sì Eau de Parfum ενσαρκώνει όλα όσα συμβολίζει η γυναίκα σήμερα. Μια γυναίκα που τολμά να πει 'ναι' στη ζωή και στην ευτυχία.

Το Sì ενσαρκώνει την ατρόμητη κομψότητα και την ακαταμάχητη παρουσία της. Η έντονα θηλυκή επανερμηνεία του κλασικού eau de parfum περιλαμβάνει και δύο νέες συμφωνίες τριαντάφυλλου ώστε να δώσει μια απροσδόκητη ανατροπή στο χαρακτηριστικό Sì chypre.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία από τον Giorgio Armani ενός πέπλου αποπλάνησης, μιας ωδής στο τριαντάφυλλο και στην αιώνια ομορφιά του, που τυλίγει το σώμα σαν μια μεταξένια δημιουργία.