Η συλλογή Eau De Cologne της ΚΟΡΡΕΣ

25.03.2016
Η συλλογή Eau De Cologne της ΚΟΡΡΕΣ θα γεμίσει δροσερά αρώματα και ανέμελες εικόνες και το φετινό καλοκαίρι, ενώ νέες επιλογές στην αντίστοιχη σειρά περιποίησης σώματος αναδεικνύουν τις φρέσκες αρωματικές νότες, την αίσθηση τόνωσης και αναζωογόνησης.

Κεχριμπάρι, Μανταρίνι και Ίριδα που καταλήγουν σε ανάλαφρο πέπλο πούδρας -αυτές οι νότες χαρακτηρίζουν το νέο Αφρόλουτρο και Body Milk PURE COTTON. Σε πιο ξυλώδη αρωματική κατεύθυνση, ο Κέδρος μπλέκεται με Βιολέτα, Ίριδα και Ηλιοτρόπιο στη νέα SUMMER WOOD σειρά περιποίησης σώματος. Τα φρέσκα φρούτα, τα αρώματα εξωτικών προορισμών και τα θερινά πολύχρωμα λουλούδια συνεχίζουν να αποτελούν την καλοκαιρινή, δροσερή καρδιά της υπάρχουσας συλλογής Eau De Cologne και των αντίστοιχων προϊόντων φροντίδας.

Με φόρμουλες φυσικής κατεύθυνσης, βασισμένες στις πρωτεΐνες Σιταριού και το βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας, τα εξαιρετικά ενυδατικά αφρόλουτρα σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, ενώ διαθέτουν μαλακτικές ιδιότητες. Τα body milks με ελληνικό βιολογικό Αμυγδαλέλαιο -πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα-, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης και Αλθαίας, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο Karité, προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και μαλακτική δράση.