Νέος έρωτας για την Άνιστον!

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Καινούργια αγάπη χτυπάει την πόρτα μου χαμογελά γι ακόμη μία φορά». Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα με τεκνό καρδιοκατακτητή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Καινούργια αγάπη χτυπάει την πόρτα μου χαμογελά γι ακόμη μία φορά». Ο λόγος για την Τζένιφερ Ανιστον, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα με τεκνό καρδιοκατακτητή, που δεν έχει αφήσει αιθέρια θηλύκια γάτα του Χόλιγουντ να μην έχει πλευρίσει και βγει μαζί της. Ο λόγος για τον 30χρονο τραγουδιστή, Τζον Μάγερ ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε αγαπημένος της Τζέσικα Σίμπσον, της Κάμερον Ντιάζ και την Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ.

Κι όπως όλα δείχνουν τώρα είναι και της Άνιστον. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού, όπου λιάζονταν με τα μαγιό τους σε ξαπλώστρες του ξενοδοχείου, στο Μαϊάμι, όπου διαμένει τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήρθαν απλά ως επιβεβαίωση των φημών, που κυκλοφορούσαν τελευταία κι έλεγαν ότι η Άνιστον βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού.

Τότε, πολλοί το άκουσαν, λίγοι το πίστεψαν καθότι ο Μάγερ είναι 9 χρόνια μικρότερος της Τζένιφερ. Ωστόσο, η διαφορά ηλικίας διόλου την απασχολεί, αφού η Άνιστον μετά το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ πριν τρία χρόνια, μάταια προσπαθεί να βρει ξανά την ευτυχία στο πρόσωπο ενός άνδρα. Και όσες προσπάθειες είχε κάνει μέχρι στιγμής (η πιο σοβαρή ήταν με τον Βινς Βον) έπεφταν στο κενό. Οπότε, πού ξέρεις, μπορεί να τα καταφέρει αυτή τη φορά με τον τσαχπίνη Μάγερ. Για να δούμε.